Am un concurs ușor pentru voi, iar câștigătorul va fi ales tot prin random.org. Trebuie doar să citiți un articol și să răspundeți la o întrebare.
Atenție: de data asta nu am să public comentariile pentru că unii utilizatori fac copy+paste.
UPDATE:  Data viitoare comentariile cu Facebook vor fi scoase din tragerea la sorți. Sunt 189 de comentarii pe blog. Sunt 75 de comentarii cu Facebook.

Câștigătorul este autorul comentariului nr. 137, Alexandru.

Felicitari !

Incarc si filmarea cum e gata: https://youtu.be/Q-hH7AAYexA

Concurs

Trebuie să urmați fix pașii de mai jos:
– mergeți și citiți cu atenție review-ul TP-Link Archer C5;
– reveniți pe pagina asta și răspuneți la întrebarea:

  • pentru ce dispozitive este folosită rețeaua 2.4GHz oferită de acest router ?

Comentariile nu vor fi publicate pentru a evita utilizatorii care fac copy+paste. Dacă credeți că ați greșit ceva sau aveți nevoie să corectați ceva, puteți să îmi scrieți pe adresa de la contact.

Concursul este activ pînă pe 16 iulie, ora 23:59. Ne auzim ulterior pentru a vedea comentariile și pentru a face tragerea la sorți.

Despre TP-Link Archer C5

Noua generație de routere Archer C5, dual-band, oferă o acoperire mare și o performanță ridicată pentru orice buget. Tehnologia dual-band, cu performanțe wireless de până la 1.2Gbps, 300Mbps pe banda de 2.4GHz și 867Mbps pe banda de 5GHz permite streaming HD fără întreruperi, iar jocurile online și alte aplicații care au nevoie de o bandă de date mare vor funcționa de acum, fără probleme. De asemenea, conexiunea Gigabit și cele 4 antene externe, cu tehnologie avansată, oferă performanțe maxime și o acoperire optimă, în fiecare colț al casei sau al biroului, ceea ce va permite dispozitivelor să se conecteze și să acceseze internetul de oriunde. Archer C5 are integrat un port USB 2.0 cu suport pentru modem 3G/4G, astfel încât, conexiunea internet să fie continuă. În plus, acesta include 5 porturi Full Gigabit, 1 port WAN 1000Mbps și 4 porturi LAN 1000Mbps pentru viteze de transfer ultra-rapide. Acesta include și funcția de control parental și securitate avansată, funcție care oferă părinților posibilitatea de a controla site-urile care pot fi accesate de copii și prin care pot limita timpul pe care copiii îl petrec online.

Pe scurt, iată avantajele principale ale Archer C5:

  • Conexiuni Gigabit, acoperire completă și stabilitate garantată: Archer C5 asigură o acoperire completă și minimizarea interferențelor prin poziționarea inteligentă a celor 4 antene cu tehnologie avansată, care crește sensibilitatea de recepție
  • Internet fără întreruperi, oricând ai nevoie: Archer C5 oferă un backup în caz de orice, portul USB suportă modemuri USB 3G/4G pentru a asigura conexiunea la internet chiar și dacă nu există internet prin cablu.
  • Port USB pentru tot ce ai nevoie: Archer C5 include pe lângă suportul pentru modemuri USB 3G/4G, funcția de Media Server, suport Samba (Storage) și server FTP pentru a dispune de acces securizat la fișierele tale, de oriunde.
  • Control parental, securitate și funcții avansate: Archer C5 oferă și funcția server VPN (OpenVPN / PPTP), asigură până la 8 rețele Wi-Fi diferite simultan și management securizat local și de la distanță (https). Controlul parental este ușor de utilizat, configurabil în funcție de ore și/sau terminale. De asemenea, se poate prioritiza lățimea de bandă pentru dispozitive, astfel încât conexiunile să fie stabile și fluide.
  • raport preț-calitate și preformanță foarte bun
  • beneficiază de 3 ani garanție și suport tehnic gratuit