Am testat Days Gone pentru PS4, iar unul dintre cititori are ocazia să câștige o ediție specială a jocului oferită de organizatorii Bloggers Lan Party. Dacă vă place acest joc îl puteți cumpăra direct din magazinul PlayStation. Despre concurs găsiți informații la finalul textului, trebuie doar să comentați.

concurs days gone

Despre Days Gone

Povestea jocului este interesantă și a devenit cunoscut după ce un trailer a fost prezentat la E3 în 2016. Totuși, se vede că au lucrat mult la el, de-asta au lansat jocul abia în 2019. Am avut ocazia să îl testez în aprilie, înainte de lansarea oficială, dar fiind mai mult plecat din țară nu am apucat să scriu despre el. Însă abia aștept vacanța să recuperez. Imaginile și clipul de mai jos sunt din ce-am reușit să parcurg pe fugă în câteva seri. Jocul este însă excelent și acțiunea te prinde, grafica este bună și se mișcă foarte rapid. Puteți citi un review Days Gone la Victoria.

Jocul este action adventure și tu ești personajul principal în apocalipsa zombie. Mă rog, un virus scăpat din laboratoare care transformă oamenii în freaks, un fel de zombie mai agresivi. Eroul, Deacon St. John, încearcă să își salveze soția și prietenul din zona “infectată”, să ajungă la un elicopter cu care să iasă din oraș. Se pare că doar Sarah scapă cu elicopterul, iar cei doi rămân în urmă. Trec vreo doi ani, de unde și numele jocului Days Gone (zile trecute de când și-a pierdut soția).

Deacon trebuie să aibă grijă de amicul Boozer, care este rănit, iar zvonurile spun că Sarah ar trăi totuși, deci acțiunea este de supraviețuire și căutare. Zombii sunt numiți aici freakers și sunt de mai multe feluri, dar uneori sunt în “turme” imense. Pentru mine, care după Z Nation mă uit la Walking Dead acum, este un joc extrem de interesant.

Dezvoltatorii jocului, SIE Bend Studio, au imaginat de asemenea niște oameni care vor să imite zombie, Rippers, care trăiesc în tabere și sunt extrem de violenți. Te poți ascunde de ei și nu sunt foarte periculoși, dar rămân o amenințare. Nopțile sunt de groază.

Acțiunea este structurată în quest-uri, unele cu sub-quest-uri care pot dura mult. Poți alege în ce ordine să parcurgi misiunile. De asmenea, cu zombie poți alege dacă să te lupți cu ei sau să fugi.

Deacon e biker și motocicleta sa este un element cheie din joc. Se conduce relativ ușor, poți face drift-uri, rămâi fără benzină, o poți împinge. Ai acces la diverse arme, eroul poate duce trei tipuri de arme (primary, secondary, special) și altele gen bombe, bandaje, de semenea, poți căuta prin diverse locații să vezi ce găsești.

Gameplay


Concurs încheiat !

Dacă ești pasionat de jocuri și ai PlayStation 4 lasă un comentariu la acest articol în care spui ce ți-a plăcut la Days Gone:

  • povestea din joc, similară cu multe filme de acțiune cunoscute;
  • grafica specială realizată de SIE Bend Studio;
  • motocicleta lui Deacon;
  • imaginile din jocul video pe care le-am încărcat;
  • orice altă idee sau informație legată de joc;

Toate comentariile la obiect intră în tragerea la sorți pentru a câștiga cutia cu jocul Days Gone.
Concursul este activ pînă pe 10 iunie când revin din SUA, am să fac tragerea la sorți pe 11 iunie. Succes !

UPDATE:
Câștigătorul este autorul comentariului nr. 61- Vasilescu Gabriel. Felicitări.

Random:

View post on imgur.com

Filmarea pe YT:

Mult succes la următoarele concursuri!