Update: concurs încheiat. Găsiți tragerea la sorți la final.
Comentariile care nu au intrat în această tragere la sorți vor fi reaprobate mai târziu. Dacă nu vă iese numărătoarea din cauza asta este.

Am pentru voi un concurs de BlackFriday cu trei premii interesante, dar întâi am nevoie să răspundeți la o întrebare esențială cu un comentariu la acest articol. Ține doar trei zile acest concurs.

bf-flanco_600x350

Black Friday este pentru a șasea oară în România și a devenit un eveniment cunoscut tuturor. Se fac reduceri importante, se vânează reducerile și se pregătesc cadourile pentru perioada de Sărbători. Oamenii au stiluri diferite, unii au liste întregi cu denumiri de produse pe care le urmăresc și prețurile medii, alții caută anumite categorii de produse, alții urmăresc doar produse disponibile cu reducere 60-70-80%. Voi ce strategie aveți?

Concursul este organizat de Flanco, a început deja campania de Black Friday, cu reduceri de până la 80% – dar care păstrează de asemenea surprize pentru data de 18 noiembrie. Acum, trecând prin ofertele curente (link) am văzut pe site-ul lor câteva oferte excelente:

Zenfone 3 la 1.479,99 lei;
– Laptop Lenovo IdeaPad G50-45 la 1.359,99 lei;
– Monitor LED Benq BL2420PT 24″ la 1.299,99 lei;
– baterii extene, căști și accesorii la prețuri excelente;

Întrebarea pentru concurs este următoarea:
voi ce strategie aveți pentru a prinde cele mai bune oferte?

Vă notați produsele alese și prețurile dinainte? Sau doar știți cam ce gen de produse ați vrea și luați decizia pe loc? Aveți cont pe Flanco.ro și adăugați produsele în lista de favorite? Folosiți comparatoarele de prețuri? Puneți bani deoparte pentru Black Friday? Sau așteptați ziua respectivă și cumpărați atunci produsul de care aveți nevoie…

Pentru a participa la acest concurs, trebuie doar să răspundeți la întrebare într-un comentariu la acest articol, de asemenea, adăugați link spre un produs din oferta Flanco care vi se pare interesant.

Obligatoriu:
– comentariu cu răspuns PLUS LINK spre un produs Flanco;

Premiile constau în trei carduri cadou, în valoare fiecare de 300 de lei, care pot fi utilizate în toate magazinele Flanco din țară, până la finalul anului, însă nu pentru produsele de Black Friday.

Concursul este activ pînă pe 16.11.2016 ora 23-59. Câștigătorii vor fi stabiliți prin tragere la sorți, dar am să scot din extragere comentariile foarte scurte sau care nu au linl. Ei fi anunțați prin e-mailul lăsat pe site.

P.S. puteți urmări discuția sau chiar puteți da share la informații și opinii folosind hashtag-urile #tucefacideBF #BFF #BlackFridayFlanco pe Facebook și Twitter.