redmi 8a review romana

Redmi 8A review: preț sub 500 de lei + concurs ÎNCHEIAT

Xiaomi Redmi 8A este un smartphone ieftin pentru nevoi de comunicare de bază, cu preț foarte bun. Detalii despre concurs spre finalul acestui text. Concursul se încheie pe 6 mai, la ora 23:59. Ne auzim pe 7 mai cu tragerea la sorți. UPDATE 07.05.2020: am tras la sorți câștigătorul – vedeți la finalul comentariilor.
Catalog BF Flanco-1

Catalogul Flanco pentru Black Friday 2017

Am reușit să fac rost și de catalogul Flanco pentru Black Friday 2017. În perioada 17-19 noiembrie, Flanco își va actualiza oferta de Black Friday cu noi produse cu reduceri de până la 80%, în toate magazinele din țară și pe site. Folosiți cu încredere link-ul meu, nu pierdeți nimic.

Concurs de Black Friday 2017: cumperi cadouri pentru toată lumea [încheiat]

Luna noiembrie este momentul perfet pentru a cumpăra cadourile pentru toată familia și pentru prieteni datorită reducerilor. Anul acesta, pe lângă toate discount-urile, puteți câștiga și vouchere de reducere Flanco participând la concursul descris mai jos. Update: foarte mulți participanți nu au citit regulile și s-au descalificat singuri. Cei care au intrat în tragerea la […]

Rezultate Flanco: creștere de 18% în 2016

Flanco și-a prezentat azi rezultatele financiare, venituri totale anul trecut de 917 milioane de lei, cu o creștere de 18% comparat cu 2015. Dragoș Sârbu, CEO al Flanco Retail a amintit evenimentele de anul trecut care au influențat vânzările, de la alegerea lui Trump și refendumul pentru Brexit, pînă la Jocurile olimpice.

Concurs-fulger: Tu ce faci de Black Friday? [încheiat]

Update: concurs încheiat. Găsiți tragerea la sorți la final. Comentariile care nu au intrat în această tragere la sorți vor fi reaprobate mai târziu. Dacă nu vă iese numărătoarea din cauza asta este. Am pentru voi un concurs de BlackFriday cu trei premii interesante, dar întâi am nevoie să răspundeți la o întrebare esențială cu […]