Nu mai ai nevoie de un ghid cum să folosești două conturi în aplicația WhatsApp. Meta chiar a făcut niște schimbări într-una dintre cele mai utilizate aplicații de mesagerie instantanee din lume, scrie GizChina.

WhatsApp

Sursa foto: https://depositphotos.com/ro

Două conturi în aplicația WhatsApp

WhatsApp a fost întotdeauna favorită printre utilizatori pentru simplitatea și fiabilitatea sa. Cu toate acestea, uneori a rămas în urma concurenților săi în ceea ce privește anumite funcții avansate. Meta și-a asumat acum misiunea de a reduce acest decalaj. DE exemplu, au atacat și Telegram.

Anul acesta, platforma a făcut un pas semnificativ, permițând utilizatorilor să-și folosească conturile WhatsApp pe mai multe dispozitive, o funcție care era mult așteptată.

Acum, WhatsApp a făcut un alt anunț major, care va revoluționa modul în care utilizatorii își gestionează experiența de mesagerie. Gigantul de mesagerie a dezvăluit capacitatea de a utiliza mai multe conturi WhatsApp pe un singur dispozitiv. Eliminarea nevoii de soluții alternative și facilitarea pentru utilizatori să mențină conturi separate pentru lucru și uz personal. În acest articol, vom aprofunda detaliile acestei ultime actualizări și cum va schimba modul în care oamenii interacționează pe platformă.

Într-un anunț recent pe blogul oficial, WhatsApp a făcut un alt pas înainte, permițând utilizarea mai multor conturi WhatsApp pe un singur dispozitiv. Semnificația acestei actualizări nu poate fi exagerată. Deoarece elimină necesitatea unor soluții greoaie pe care utilizatorii trebuiau să le folosească în trecut. Metoda tradițională de a folosi un al doilea telefon pentru un cont secundar WhatsApp sau de a recurge la aplicații duale pe skin-uri Android nu mai este necesară. În plus, utilizatorii iOS care foloseau aplicația WhatsApp Business pentru a menține mai multe conturi pot acum să facă acest lucru direct în aplicația oficială.

Această caracteristică este un avantaj pentru cei care trebuie să-și separe contactele personale și de la locul de muncă pe același dispozitiv. Salvează utilizatorii de inconvenientul de a se conecta și de a deconecta constant sau de a transporta două telefoane separate. Cu posibilitatea de a avea două conturi conectate în același timp, cea mai recentă actualizare WhatsApp aduce un nou nivel de confort și eficiență experienței dvs. de mesagerie. Implementarea este fără probleme și puteți comuta fără efort între cele două conturi, fără nicio bătaie de cap.

În timp ce anunțul WhatsApp menționează „conturi multiple”, este important de reținut că, de acum, instrucțiunile furnizate sunt doar pentru configurarea unui al doilea cont. Având în vedere că fiecare cont WhatsApp este conectat la un număr de telefon activ, aplicația pare să limiteze utilizatorii la două conturi pe un singur dispozitiv. Acest lucru se aliniază cu constrângerile tehnice ale majorității telefoanelor, deoarece, în general, foarte puține sunt modele care acceptă trei carduri SIM active simultan. Cu toate acestea, pentru cei care au nevoie de două identități WhatsApp distincte, această actualizare este foarte utilă.