Am văzut în seara asta la IFA, în cadrul ShowStoppers (de unde o să vă scriu mai multe povești) laptopurile Dell și Alienware. Erau câteva modele pe care le-aș fi luat acasă 🙂

Noutatea la IFA Berlin 2017 ar fi noul laptop de gaming Dell Inspiron 15 7000, un model care îmbină tehnologiile dezvoltate pentru entuziaști cu accesibilitatea seriei Inspiron. Integrează o placă vide Nvidia Geforce GTX 1060, include Nvidia Max Q Design, procesoare Intel de generația a șaptea, are sistem de răcire special și ecran anti-glare. Opțional se poate pune pe el eran 4K, dar costă suplimentar.
Are și o nouă baterie cu încărcare rapidă, care ajunge la 80% din capacitate în mai puţin de o oră.

Am revăzut evident Dell XPS 13, cel mai frumos laptop ultra-portabil, cu ecranul său cu margini subțiri și de asemenea Alienware 13, cel mai compact laptop pentru jocuri video, designul este excepțional și sunt convins că și performanțele sunt pe măsură.

Dell mai prezintă la IFA Berlin un desktop Inspiron tot de gaming, cu procesoare AMD Ryzen, configurație Ready for VR, cu plăci video Radeon sau Nvidia. De asemenea, au prezentat două monitoare curbate Alienware de 34 de inch, cu un design unic, construite pentru gaming de performanţă, cu iluminare personalizată AlienFX, Nvida G-SYNC, rată de refresh de 120 Hz.

Desktopul Alienware Aurora este primul echipat cu noua placă grafică Radeon RX Vega 64 de la AMD.