Black Friday 2019 cade într-o singură zi: 15 noiembrie. Este al nouălea an de când eMAG a adus în România “vinerea neagră”, ziua în care sunt cele mai mari reduceri la cel mai mare magazin online. Au pregătit anul acesta 3.5 milioane de produse la ofertă.
UPDATE! Primele produse la reducere anul acesta sunt la finalul articolului.

Voi ce căutați vinerea asta? Eu mă gândeam că de Black Friday e momentul să schimb laptopul. Aș avea nevoie de ceva de ultimă generație, care să ducă procesarea video pentru clipurile de pe YouTube. Nu m-am decis ce model exact, dar o să văd dimineața la prima oră.

Știu că este haos de Black Friday. De aceea, sfaturile din ghidul de supraviețuire rămân valabile. Din aplicația mobilă este cel mai simplu să prinzi produsul dorit la reducere. Acolo se anunță prima dată că începe Black Friday, deci ideal ar fi să ai notificările activate. E bine să nu pierzi timpul când va începe campania, pentru că riști să nu prinzi stocurile de produse reduse. Așa că trebuie să ai datele tale deja completate, inclusiv cardul cu care vei plăti. Dacă ai produsul dinainte în coș sau în lista de favorite este și mai simplu să dai comanda fix când începe campania. Vor fi în total 22.000 de laptopuri la ofertă.

Ca idee, eMAG are în oferta de Black Friday și telefoane, peste 70.000 de televizoare (apropo, e timpul pentru un TV 4K), dar și 15.000 de mașini de spălat, 21.000 de frigidere, 200.000 de electrocasnice mici, dar de asemenea în oferta de Black Friday vom găsi produse fashion (300.000), parfumuri și cosmetice (150.000), produse pentru casă și grădină (400.000), anvelope de toate felurile (200.000).

Față de acum câțiva ani, întreaga infrastructură este mai bună. Încă de la începutul acestui an compania s-a pregătit mai bine pentru a putea livra toate comenzile. Au planificat împreună cu principalii curieri livrările de Black Friday și planul este să livreze toate comenzile până pe 28 noiembrie. Pe lângă curierii Sameday și FAN Courier, eMAG va livra în cele 15 showroom-uri eMAG, în 630 de oficii poștale și prin intermediul celor 250 de lockere Easybox instalate în 14 dintre orașele principale ale țării.

O altă diferență față de anii anteriori stă în soluțiile de finanțare mai flexibile, astfel încât clienții să aibă acces la ofertele mult dorite: cardul de cumpărături eMAG și Raiffeisen Bank beneficiază de 60 de rate fără dobândă, iar produsele de Black Friday vor putea fi plătite și cu ajutorul celorlalte carduri de credit emise de băncile și instituțiile financiare partenere, cu beneficii de la 12 până la 24 de rate fără dobândă.

Alte statistici interesante despre Black Friday 2019:

 • 91% dintre produsele vândute au avut de Black Friday cel mai mic preț din an;
 • prețul produselor vândute de eMAG de Black Friday a fost cu cel puțin 15% sub nivelul competiției
 • peste 8.000 de parteneri Marketplace participă la Black Friday 2019;
 • s-au investit 3 milioane de euro în servere și noi tehnologii pentru a suporta traficul de Black Friday;
 • pregătiri cu curierii pentru a livra la timp, Fan Courier a rămas principalul partener, dar și Same Day. Plus livrarea la Easybox sau Posta Română;
 • estimare de creștere a vânzărilor totale  la 500 de milioane de lei pe 15 noiembrie 2019;
 • vor atrage cel puțin 60.000 de clienți noi, oameni care nu au cumpărat de pe eMAG și probabil nu au cumpărat online până acum.
 • revin surprizele eMAG de Black Friday 2019, unele vor fi chiar surprize în ziua aceea. Vor vară în Ferrari redus cu 45.000 de euro, multe modele de mașini, motociclete, scutere. Vouchere de închirieri auto, scutere. Dar și voucher BlueAir, bilete la evenimente sportive, finala Champions League, Roland Garros, festivaluri și concerte, experiențe de turism sau crame, golf, servicii medicale, stomatologice, abonament Vodafone la ofertă, cafele Starbucks, include iar monede și lingouri de aur, ceasuri, bijuterii de lux și multe altele;
 • de ce Black Friday? E ziua cu cele  mai multe oferte, cel mai mic preț, livrare rapidă, ofertă variată;

Ca de obicei, Black Friday 2019 va fi în valuri. După ce primele stocuri de produse se vor epuiza, cumpărătorii vor putea găsi noi și noi produse. Rămâneți în aplicație și descoperiți toate ofertele pînă la miezul nopții.

Primele produse la reducere de Black Friday 2019 eMAG

 • Televizor LED Horizon, 109 cm, 43HL5320F, Full HD – 499 lei
 • Laptop Lenovo Ideapad S145-15AST cu procesor AMD A4 9125, 15.6″, HD, 4GB, 128GB SSD, Radeon R3 , Free DOS, Black – 499 lei
 • Anvelopa de iarna Tigar WINTER 185/65R15 88T – 99 de lei
 • Statie calcat Tefal Easy Pressing GV5250E1, 2200 W – 299,99 lei (REDUCERE 64%)

P.S. dacă salvezi în contul tău eMAG un card Mastercard și plătești cu el de Black Friday 2019 (doar pe 15 noiembrie) intri în tragerea la sorți pentru un BWM i3.