Vă dau mai jos câteva motive pentru a merge anul acesta la ICEEFest, cel mai mare eveniment de online, social media și media din România. La final găsiți metoda prin care puteți obține o reducere de 40% din prețul biletului doar pe Computerblog.ro.

Interactive Central and Eastern Europe Festival 2017 are loc în perioada 15-16 iunie la Grand Cinema din Băneasa Shopping Center.

5 motive pentru a merge la ICEEFest 2017

1) Este singurul eveniment din România la care veți găsi specialiști de la Facebook, Google, New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, Tripadvisor, Yahoo, AOL – în același loc.

2) Sunt șase scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

3) Se pot selecta bilete doar pentru anumite scene/prezentări. Dacă restul nu vi se par interesante, alegeți doar ce vă place.

4) Au o secțiune iCEEhealth, care pentru al doilea an consecutiv prezintă soluții medicale și aplicații.

5) Există program de seară, AFTER DARK, cu sesiuni de stand-up, muzică live și divertisment afară.

Reducere de 40%

Pentru a beneficia de reducere, la comanda oricăror bilete de aici, aplicați codul computerblog40.
Selectați biletul dorit (și pentru colegii de birou, pentru toată lumea :-)) și la rubrica Discount Code introduceți computerblog40. Prețul va fi redus automat cu 40%.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!