Vă dau mai jos câteva motive pentru a merge anul acesta la ICEEFest, cel mai mare eveniment de online, social media și media din România. La final găsiți metoda prin care puteți obține o reducere de 40% din prețul biletului doar pe Computerblog.ro.

Interactive Central and Eastern Europe Festival 2017 are loc în perioada 15-16 iunie la Grand Cinema din Băneasa Shopping Center.

5 motive pentru a merge la ICEEFest 2017

1) Este singurul eveniment din România la care veți găsi specialiști de la Facebook, Google, New York Times, The LadBible, News Deeply, Lego, Tripadvisor, Yahoo, AOL – în același loc.

2) Sunt șase scene plus o zonă outdoor, si la 12 linii de conținut (Disruption, eHealth, VR&AR, Content, eCommerce, AdTech, Marcom, Smart Homes, Fin Tech, Creativity, Startups si Entertainment – concerte live, spectacole de standup comedy si prezentări amuzante).

3) Se pot selecta bilete doar pentru anumite scene/prezentări. Dacă restul nu vi se par interesante, alegeți doar ce vă place.

4) Au o secțiune iCEEhealth, care pentru al doilea an consecutiv prezintă soluții medicale și aplicații.

5) Există program de seară, AFTER DARK, cu sesiuni de stand-up, muzică live și divertisment afară.

Reducere de 40%

Pentru a beneficia de reducere, la comanda oricăror bilete de aici, aplicați codul computerblog40.
Selectați biletul dorit (și pentru colegii de birou, pentru toată lumea :-)) și la rubrica Discount Code introduceți computerblog40. Prețul va fi redus automat cu 40%.