Am văzut ieri la un eveniment special proiectorul Freestyle lansat de Samsung. Citisem despre el, am văzut toate specificațiile și mi-a plăcut ideea. Așa că am mers special să văd videoproiectorul în cadrul unei reuniuni restrânse.

proiector freestyle

Samsung a prezentat pentru prima oară un device diferit de videoproiectoarele clasice. Este mai flexibil, oferă o experiență de vizualizare simplă, dar într-un format compact și mobil. Freestyle este videoproiector, o boxă inteligentă și dispozitiv de iluminare ambientală, toate încorporate într-un singur dispozitiv ușor și portabil.

A fost prezentat drept un „Smart TV portabil” – integrează funcțiile Smart TV disponibile pe televizoarele inteligente Samsung. Are toate serviciile de streaming încorporate și funcții de mirroring și casting compatibile atât cu dispozitivele mobile Android, cât și cu iOS.

ads

Freestyle este un dispozitiv excelent pentru divertisment, care oferă o experiență de vizionare și divertisment optime celor care își doresc să ducă oriunde conținutul video și audio. Pentru că își ajustează automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi disponibil, oferă de fiecare dată o imagine perfect proporțională, ceea ce înseamnă că poate fi folosit și în locuri unde nu v-ați fi gândit că e posibil, poate fi un companion de călătorie nemaipomenit, de exemplu”, a declarat Victor Armășelu, Head of CE Division din cadrul Samsung România.

Pentru că este un dispozitiv portabil, Freestyle are doar 830 grame, prin urmare poate fi transportat oriunde cu ușurință; integrează și un suport flexibil ce permite rotirea până la 180 de grade, deci poate fi așezat pe masă, podea, perete sau chiar tavan.

The Freestyle vine cu funcții de auto-keystone și auto-leveling, ce reprezintă tehnologia de vârf din industrie. Caracteristicile permit dispozitivului să-și ajusteze automat ecranul la orice suprafață, în orice unghi, oferind de fiecare dată o imagine perfect proporțională. În plus, funcția de focalizare automată îi permite lui Freestyle să afișeze o imagine clară pe orice suprafață, în orice unghi, până la 100 de inci în dimensiune.

Prețul dispozitivului este acum de circa 4.300 de lei.