Am urmărit online evenimentul de lansare Asus. Au lansat oficial noi laptopuri ROG Strix și tablete sub brandul ROG Flow.
laptop asus rog strix si rog flow
Evenimentul virtual a fost intitulat For Those Who Dare: Boundless. Asus ROG Strix SCAR 17 Special Edition stabilește un nou standard pentru laptopurile de gaming de înaltă performanță cu răcire de top și componente de ultimă oră. Asus ROG Flow X16 este un laptop puternic într-un format subțire, ușor și convertibil, de 16 inch, cu un uimitor ecran Nebula HDR, componente de top și un nou sistem de răcire de înaltă eficiență. Lansările includ o serie de noi genți și articole de îmbrăcăminte ROG Slash, inițiativa Team ROG și un joc independent de tip parkour first-person pentru ROG Citadel XV.

Strix Scar 17 Special Edition

Noul SCAR 17 încorporează cel mai nou hardware și soluții de răcire pentru a furniza experiențe de gaming. O cameră cu vapori personalizată, combinată cu metalul lichid exclusiv ROG aplicat atât pe procesor, cât și pe placa video, permite ca SCAR 17 SE să împingă performanțele hardware-ului și mai sus. Cu un TDP maxim al procesorului de 65W și cu un TGP maxim al plăcii video de 175W cu Dynamic Boost, SCAR 17 SE are puterea necesară să ruleze fără efort cele mai avansate jocuri la o rată de refresh ridicată.

SCAR 17 SE are opțiuni de panouri FHD 360 Hz sau QHD 240 Hz, ambele cu timpi de răspuns de numai 3 ms. Are până la 64 GB de memorie RAM DDR5 la 4800 MHz și până la 64 GB de memorie PCIe Gen 4 într-o matrice RAID 0. De asemenea, dispozitivul are o estetică cyberpunk, cu cerneală invizibilă, prima de acest fel aplicată direct pe șasiul metalic.

ROG Flow X16

Noul ROG Flow X16 este un laptop convertibil subțire și ușor, cu ecran de 16 inch. E alimentat de un procesor AMD Ryzen 9 6900HS și de un GPU pentru laptop NVIDIA GeForce RTX 3070 Ti, cu suport pentru stațiile video externe XG Mobile, cântărind doar 2,1 kg. Flow X16 dispune, de asemenea, de ecranul flagship ROG Nebula HDR Display, un panou mini LED QHD/165Hz, cu o luminozitate maximă de 1100 de niți și un gamut DCI-P3 de 100%. ROG nu a sacrificat capacitatea de utilizare și upgrade pentru a obține acest format subțire și ușor. Componentele premium sunt completate de tehnologia Frost Force și de radiatorul Pulsar Heatsink, cu trei ventilatoare și un radiator de înaltă densitate pentru a menține performanța ridicată și temperaturile scăzute.

ads

Alte accesorii

Inspirate de stilul cyberpunk și de codul de la baza universului virtual ROG, aceste produse oferă opțiuni de genți și îmbrăcăminte, fiind construite din materiale premium și concepute în spiritul culturii de gaming. ROG Slash se definește, de asemenea, prin aspectul polivalent și calitatea durabilă. Având curele reglabile, compartimente multiple și materiale TPU hidrofuge, geanta Crossbody Bag, rucsacul Hip Bag și husa protectoare pentru laptop sunt gata să securizeze elementele esențiale ale vieții de zi cu zi, în timp ce noile Cobra Buckle Cap și Bucket Hat oferă un stil deosebit și protecție împotriva intemperiilor.