Am fost în seara asta la AVstore, magazinul special în audio-video, căști și altele asemenea, pentru audiofili. Se pare că au devenit partener premium Sony, iar acum noua gamă de produse este prezentă în showroom-ul din Cotroceni.

0005

Lucian Rădulescu de la Sony, împreună cu Bogdan Ștefan, unul dintre fondatorii AVstore, ne-au povestit despre colaborarea dintre cele două firme și planuri de viitor. AVstore are în ofertă televizoare, proiectoare, sisteme de sunet, pick-up-uri și căști Sony. Am văzut căștile noi Sony MDR-Z1R pentru audiofili și amplificatorul special Sony TA-ZH1ES. Am aflat desore noua serie de televizoare Sony ZD9, abia lansate la IFA Berlin. Plus noua gamă Walkman, care este și ea disponibilă în showroom-ul AVstore.

Distractiv noul model de căști noise cancelling Sony MDR-1000x, pentru cei care călătoresc. Cu o atingere închizi muzica și auzi tot ce se petrece în jur, poți comunica cu oamenii cu care te întâlnești. Apoi pui muzică și toate zgomotele din jur dispar.

AVstore a fost selectat de Sony ca retailer exclusiv pentru seria Signature. În showroom puteți testa o mulțime de produse pentru audiofili, dar și televizoarele 4K. Zic că merită o vizită.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!