Am fost în seara asta la AVstore, magazinul special în audio-video, căști și altele asemenea, pentru audiofili. Se pare că au devenit partener premium Sony, iar acum noua gamă de produse este prezentă în showroom-ul din Cotroceni.

0005

Lucian Rădulescu de la Sony, împreună cu Bogdan Ștefan, unul dintre fondatorii AVstore, ne-au povestit despre colaborarea dintre cele două firme și planuri de viitor. AVstore are în ofertă televizoare, proiectoare, sisteme de sunet, pick-up-uri și căști Sony. Am văzut căștile noi Sony MDR-Z1R pentru audiofili și amplificatorul special Sony TA-ZH1ES. Am aflat desore noua serie de televizoare Sony ZD9, abia lansate la IFA Berlin. Plus noua gamă Walkman, care este și ea disponibilă în showroom-ul AVstore.

Distractiv noul model de căști noise cancelling Sony MDR-1000x, pentru cei care călătoresc. Cu o atingere închizi muzica și auzi tot ce se petrece în jur, poți comunica cu oamenii cu care te întâlnești. Apoi pui muzică și toate zgomotele din jur dispar.

AVstore a fost selectat de Sony ca retailer exclusiv pentru seria Signature. În showroom puteți testa o mulțime de produse pentru audiofili, dar și televizoarele 4K. Zic că merită o vizită.