Sonos Roam: boxă rezistentă portabilă

Sonos Roam a fost lansată oficial. Este o boxă smart rezistentă și portabilă. A fost concepută pentru acasă, dar este de luat și în aventură. La domiciliu se poate conecta prin rețeaua Wi-Fi. Când plecați trece automat pe Bluetooth. Are sunet puternic și clar. Va fi disponibilă în România din 20 aprilie, la prețul de […]

Sony GTK-PG10: boxă de exterior rezistentă la ploaie

Am testat Sony GTK-PG10, o boxă de exterior realizată astfel încât să fie waterproof și cu suport pentru pahare. Este un dispozitiv high-tech care se conectează la telefoane și dispozitive mobile, are și radio FM încorporat și oferă un sunet de calitate pentru curte (fără să vină vecinii că e prea mult zgomot).

Plantronics P7200: pentru cei care fac des conferințe

Am avut ocazia să testez Plantronics Calisto P7200, un dispozitiv hands free cu Bluetooth destinat celor care fac conferințe dese și au nevoie de cel mai bun sunet posibil. Este atât pentru birouri sau săli de ședințe, cât și pentru momentele în care călătoriți și vreți un sunet de calitate în camera de hotel.

Test de speaker și display pe Galaxy S9+

A doua zi după unboxing vreau să vă prezint un test de speaker și de display – practic am rulat muzică și video 4K să vedem cum se descurcă S9+ comparat cu S8+. O să continui să fac astfel de teste, sper să vă convingă dacă merită sau nu cumpărat noul flagship Samsung.

Ultimate Ears lansează gama de boxe Freestyle

Ultimate Ears a anunțat azi lansarea noilor modele de boxe, colecția Wonderboom Freestyle, cu sunet puternic și un stil modern. De asemenea, produsele oferă rezistență sporită la apă și un grad ridicat de portabilitate și sunt disponibile culori noi.

Adaptor wireless pentru căști de folosit la iPhone 7

A fost o discuție lungă cu mufa de 3.5 mm jack de la iPhone 7, dar, cum scriam și aici, nu este una esențială. Mai mult, pe lângă adaptorul și căștile din cutia telefonului, pe lângă căștile Bluetooth, există și un adaptor care poate fi folosit la orice căști.

Idei de cadouri: o boxă wireless pentru karaoke la duș

După succesul avut cu articolul în care vă prezentam idei de cadouri pentru Crăciun, am zis să continui cu astfel de produse, diferite, interesante. Primul este o boxă wireless, rezistentă la apă și dotată cu o ventuză, care poate fi folosită în baie. 

Premiu EISA pentru boxele Philips Fidelio B5

Sistemul SoundBar wireless Philips Fidelio B5 a fost desemnat câștigător la categoria ”European Home Theater Solution 2015-2016” de către EISA (European Imaging and Sound Association). Fidelio B5 este soluția gândită  pentru cei care își doresc un sistem elegant și o experiență de cinema în propria casă.

Samsung Level – accesorii audio

Samsung a lansat azi pe piața locală o serie produse audio sub brandul Level. Sunt căști, boxe pentru telefon sau tabletă și alte accesorii, care beneficiază de o aplicație Android dedicată, tehnologie NFC, design special și funcții avansate. Produsele sunt realizate din materiale speciale, spun oficialii companiei sud-coreene.