Sunt două evenimente de urmărit week-end-ul acesta în București: DreamHack 2016 la Sala Polivalentă, dar și prezentarea trofeului UEFA Champions League pentru pasionații de fotbal. Să le luăm pe rând.

0011

DreamHack 2016 a început de azi, eu am fost acolo înainte de deschiderea pentru public, de-asta e cam gol prin sală. Mâine și duminică va fi probabil arhi-plin pe-acolo.

Ce să vedeți la DreamHack 2016

HP Omen. Cei de la HP intră tare pe zona de gaming cu HP Omen, o serie care include un desktop, monitor de gaming, laptopuri, dar și accesorii precum tastatură, mouse, căști, suport de mouse. Revin cu un articol mai larg pe tema asta.

Lenovo Y Series. Cei de la Lenovo abia au intrat pe zona de gaming și și-au dublat vânzările în trimestrul doi comparat cu primele trei luni. Față de anul trecut creșterea ar fi de 3X. Au un stand în zona centrală din Sala Polivalentă, unde prezintă soluțiile de gaming.

Zowie by BenQ. Cei de la BenQ au achiziționat producătorul de accesorii de gaming Zowie, iar acum produsele pentru pasionații de jocuri sunt sub acest brand. Au prezentat la DreamHack noul monitor Zowie XL2735, dar și alte accesorii noi. Standul lor este pe culoar, cum intrați în Polivalentă pe culoarul din dreapta.

TP-Link. Un stand măricel TP-Link cu routerele lor de mare viteză și o zonă de gaming pentru împătimiți.

Maguay. Cel mai popular producător autohton de computere și laptopuri, Maguay are un stand cu laptopurile din noua generație. N-am mai testat produse Maguay de ceva vreme, dar poate vin la teste pe viitor.

Am mai văzut standuri cu accesorii, Steelseries, Thrustmaster, Genesis, dar și altele. Evident, la DreamHack merită să vedeți concursurile de gaming și competițiile în care sunt jucători de top și echipe de nivel mondial. Nu este prezentă toată elita din e-sports, dar măcar o bună parte dintre jucători sunt de top.

Unde să vedeți trofeul UEFA

Trofeul UEFA Champions League ajunge pentru a treia oara la București. Claude Makelele este Ambasador Oficial UEFA pentru Champions League Trophy Tour prezintă trofeul alături de Miodrag Belodedici, care este Ambasador Oficial UniCredit.
Trofeul ajunge în București după ce a vizitat orașele Iași și Bacău.
Bucureștenii pot vedea trofeul (și să ia autografe)astfel:
– sâmbătă, 17 septembrie, în piața George Enescu, între 10:00 și 22:00;
– duminică, 18 septembrie, în Baneasa Shopping City (în zona fântânii interioare), între 11:00 și 22:00.

trophy_tour_bucharest_unicredit-compressor