Am trecut azi înainte de deschidere pe la East European Comic Con 2018, puteți merge și în week-end dacă nu aveți alte planuri, în pevilioanele noi de la Romexpo Băneasa.

Sunt reuniți acolo producători de jocuri video, de laptopuri, desktopuri de gaming, accesorii pentru pasionații de jocuri, dar și magazine și standuri ale altor companii. Vor fi multe concursuri de gaming cu premii, vor fi cadouri pentru vizitatori, vouchere de discount și altele.

Am descoperit la standul TP-Link noul router pentru gaming Archer C5, unul dintre cele mai puternice și rapide din domeniu. TP-Link este pentru al cincilea an consecutiv partener tehnic al East European Comic Con și furnizează pentru această ediție o rețea pregătită pentru a fi accesată de peste 1.000 de PC-uri și console, număr dublu față de evaluările inițiale. Conform estimărilor companiei, rețeaua wireless va fi accesată de până la 11.000 de dispozitive mobile (smartphone-uri, tablete, laptopuri) cu 10% mai mult în comparație cu anul trecut

ads

În construcția infrastructurii de rețea au fost folosite 30 de switchuri cu management, Layer 2 și Layer 3 cu 28 sau 52 de porturi, cu conexiuni 10G cum este T3700G-52TQ, 10 acces-pointuri și 10 routere TP-Link din gama SMB. TP-Link pune la dispoziție gratuit o rețea wireless ce va putea fi accesată de oriunde din spațiul expozițional, de către toți vizitatorii și partenerii. Pentru realizarea acesteia au fost folosite echipamente de tip EAP, modelele EAP330 și EAP320.

Am văzut noile monitoare de gaming de la LG care abia au ajuns în România, cu rată de refresh 240Hz, abia aștept să testez unul. De asemenea, am trecut pe la Logitech, Asus Republic of Gamers, HP cu seria Omen, Lenovo cu Legion, Acer cu seria Predator, XPG, Steelmasters și multe altele. Standul Call of Duty e clar cel mai bine realizat.

În week-end, vizitatorii vor avea șansa unică de a interacționa cu nume importante ale micului și marelui ecran precum Daniel Gillies (“The Originals”, “Spider-Man”), Gethin Anthony (“Game of Thrones”, “Aquarius”), Andrew Scott (“Sherlock”), Jim Beaver („Supernatural”, „Deadwood”), Staz Nair (“Game of Thrones”, “Humans”) și Chris Rankin („Harry Potter”).

Aleea Artiștilor va avea invitați de seamă anul acesta: pe ilustratorii David Lloyd (unul dintre cei doi creatori ai benzii desenate, ecranizate ulterior, “V for Vendetta”), Guillermo Ortego („Astonishing X-Men”, „Moon Knight”, „X-Factor”, „Batman Eternal” și „Superman Unchained”) și Maya & Yehuda Devir (cunoscuți pentru ilustrațiile ingenioase ale vieții lor de zi cu zi).