Electronic Arts ne-a arătat în seara asta FIFA 20, care chiar aduce Liga 1 de fotbal a României. Celebrul joc, dezvoltat de studiourile EA din București și Vancouver, va avea lansarea comercială în toamna acestui an.

Zvonuri similare au mai circulat anul trecut înainte de lansarea FIFA 19, dar nu s-a concretizat nimic. Apoi au apărut noi informații similare în vara asta. Detalii suplimentare găsiți pe Telekom Sport.

FIFA 20 va fi lansat oficial fix peste o lună, pe 27 septembrie 2019. Toate cele 14 echipe din ediţia 2019/2020 a Ligii 1 vor fi disponibile în cel mai nou joc FIFA 20. Este pentru prima dată în istoria de 20 de ani a francizei când include echipele din România. Sunt disponibili în toate modurile de joc FIFA. Orice club va putea participa în Liga campionilor. Chiar și în FIFA Ultimate Team.

Sunt actualizate echipele chiar cu transferurile din vara asta și vor continua să facă actualizări ulterioare. Și un scurt preview:Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!