Am fost sâmbătă la Bloggers Lan Party 9, un eveniment organizat de Toma și susținut de companii mari despre care vă scriu mai jos. Am jucat Starcraft 2 Legacy of the Void, ocazie cu care am observat că mi-a dispărut din contul de BattleNet Wings of Liberty. Habar n-am care e faza, dar da, n-am mai jucat de mult.

Bloggers Lan Party 9 (8)

Am văzut multe gadgeturi interesante, unele despre care doar auzisem. Am văzut câteva sisteme noi dela Asus, am jucat pe un RoG G20, dar venise și noile laptopuri de gaming RoG. Am revăzut HTC One A9, smartphone-ul care urmează modelul Samsung în copierea terminalelor iPhone, dar și o mulțime de accesorii pentru terminale și tablete aduse de unul dintre parteneri.  Nu mai zic că am mâncat de la Calif și am experimentat o cafea excelentă de la Coftale. Ce-mi place mie cafeaua gustoasă, dar a lor a fost cu adevărat excelentă, de la aromă și gust pînă la modul de preparare.

În afară de Starcraft 2, s-a jucat Mortal Kombat, Fifa15, Guitar Hero la greu, Dota 2, Heartstone, dar și o serie de board-game-uri. Evident, cei pasionați se mai jucau și pe smartphone prin pauzele fără altă activitate.

Serviciile de net au fost furnizate de data asta de RCS RDS (Digi Net), a mers totul foarte ok. De asemenea participanții au mers la eveniment cu Uber, cu un cod promoțional. Aș mai menționa printre sponsori Bitdefender.

Starcraft 2 își păstrează linia jocului și e plăcere să îl joci. Nimic complicat, n-am avut parte de bug-uri sau probleme. E drept că dacă joci doar campaniile single-player poate deveni plictisitor la un moment dat, dar pentru mine a fost fun, cred că sunt vreo doi ani de când n-am mai jucat. Dar nu mi s-a păcut dificil să reiau acțiunea, iar povestea e ok. Grafica foarte bună, acțiune ok. N-am jucat de data asta multiplayer, dar o să o fac în curând.

Câteva imagini de la evenimentul de ieri:

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!