Samsung a lansat în România noul smartwatch Gear S2, aflat acum în precomandă la eMAG. Cei care comandă acum ceasul primesc cadou căștile Level U. Începând din 12 noiembrie, ceasul inteligent cu design circular, sistem circular rotativ de control și funcții un pic mai smart decât altele va fi disponibil în magazinele partenerilor Samsung și la operatori. 
0024
Notificările și aplicațiile lui Samsung Gear S2 sunt mai ușor de accesat și gestionat datorită cadranului rotativ și al butoanelor Home și Back.
Am revăzut ceasul la două luni după lansarea oficială, este un accesoriu foarte interesant, poate „cel mai smart” dintre smartwatch-urile pe care le-am văzut recent. Din păcate nu am acces să testez Moto 360 sau LG Watch Urbane. Nici Huawei Watch nu l-am testat, doar l-am văzut la lansare. Pe de altă parte, Samsung au adoptat pentru Gear S2 un design simplu și „tineresc”, care nu prea justifică nivelul de preț ales. Da, arată a ceas și da, cadranul rotativ este excelent și intuitiv, te scoate din încurcătură. Pe de altă parte, există ceasuri care arată mai bine, a produs premium, cum este Vector Luna de exemplu.
Are foarte multe aplicații și multe „fețe” pe care le poți personaliza. Pe de altă parte Gear S2 merge doar cu terminalele Samsung și cu cele Andrdoid, găsiți aici o listă. Luna merge și cu Windows Phone sau iOS.