Huawei P9 a fost lansat oficial în România, la numai trei săptămâni după lansarea internațională. Este un flagship cu preț bun, de la 2.499 lei, care aduce camera duală Leica și multe alte tehnologii de top. În următoarea perioadă am să testez Huawei P9 și o să revin cu informații și articole despre el.

0004

Huawei P9 va avea o garanție specială, premium. În primele trei luni se schimbă gratuit display-ul dacă se sparge și de asemenea, dacă apare o eroare hardware se înlocuiește terminalul cu unul nou. De asemenea, garanția este extinsă la 3 ani pentru componente, iar clienții vor putea să repare telefonul într-o oră la service-ul oficial Huawei.

Am văzut în cadrul evenimentului și o demonstrație, un Huawei P9 cu ecranul spart de George Buhnici a fost reparat în 30 de minute la standul de service ad-hoc al Huawei și ESD Rom.
0001
Are procesorul nou, HiSilicon Kirin 955 la 2.5 Ghz, 4GB de RAM, camera duală cu doi senzori de 12 megapixeli sub brand Leica, cameră frontală foarte bună și în plus un design premium, finisaje metalice, baterie de 3.000 mAh. Ecranul este de 5.2 inch, Full HD, mufă USB Type-C, difuzoare stereo integrate, stocare de 64GB și slot de carduri de memorie.

Huawei P9 va fi disponibil în versiunea de 32GB cu 3GB RAM, la un preț recomandat de 2499 RON. Cel mai bine dotat este un pic mai scump.

Galerie foto