Richard Yu, CEO Consumer Business Group, Huawei, a prezentat dupămasă noile produse și strategia pe termen lung a companiei chineze, după lansarea Huawei Harmony OS. A precizat că este o strategie pe 5-10 ani.
Astăzi nu am avut nicio informație legată de Huawei Mate 40 și planurile privind zona de smartphone.

strategia huawei

Strategia are ca punct central aducerea Inteligenței Artificiale în viața fiecăruia, prin intermediul 1+8+N. În acesată reprezentare, 1 este smartphone, un device folosit deja de toată lumea. Apoi 8 reprezintă cele opt categorii de produse pe care pariază Huawei și vor include AI. Este vorba de computere, laptopuri tablete, Smart TV, ceasuri și brățări, căști wireless, boxe inteligente. Iar +N reprezintă conectivitatea cu numeroasele produse Internet of Things (IoT).

Primul produs lansat oficial sunt căștile Huawei Freebuds Pro de care am scris aici.

ads

huawei freebuds pro

  • Huawei FreeBuds Pro reprezintă o continuare normală pentru seria lor de căști fără fire. Pe zona de gadgeturi smart nu cred că există vreo sancțiune care le poate bloca dezvoltarea. Așa că astfel de produse vor continua să existe și să fie lansate pe bandă. Căștile FreeBuds Pro seamănă destul de mult cu produsul similar Apple. Au sunet foarte bun, blocarea zgomotelor externe, blochează vântul, au egalizator pentru sunete și multe funcții smart. Preț: 199 euro, disponibile în octombrie.
  • Lansează și Huawei Freelace Pro, noua versiune a căștilor unite cu fir. Bateria lor ține 24 de ore fără oprire. Cinci minute de încărcare sunt suficiente pentru cinci ore. Prețul este 119 euro, vor fi disponibile din septembrie.
  • noul Huawei Watch GT 2 PRO este un smartwatch îmbunățit. ecranul este acoperit cu safir și are foarte multe fețe noi, artistice. Oferă acces la informații despre vreme, cu tot cu alerte de vreme rea, dar și informații de sport, fitness, analiza somnului, oxigenarea sângelui, alerte pentru bătăi anormale ale inimii. Bateria ține 14 zile normal, dar GPS consumă mult (30 de ore) sau dacă ascultați muzică de pe el ține doar 24 de ore. Se încarcă wireless, se poate încărca doar la telefon direct. Evident, preia apeluri, mesaje și are tot mai multe aplicații noi. Prețul la Sport este 329 euro, iar cel clasic 349 euro, va fi disponibil luna asta.
  • Huawei Watch Fit are funcțiile unei brățări smart, dar arată mai premium decât modelele rivalilor. Are 35 de grame. Include 96 de moduri de fitness și tehnologii care măsoară precis excercițile realizate. Monitorizează toată ativitatea, inclusiv somnul. Are un preț de 129 euro, disponibil din septembrie.
    huawei matebook x
  • Huawei MateBook are parte de două produse noi. Evident cu focus pe Huawei Share – tehnologie Multiscreen. Senzorul de amprentă este pe butonul de power, pornești și te autentifici instant. Prețul este 1.599 cu Core i5 și 1.799 euro cu Core i7, din octombrie.
  • Huawei MateBook 14 este și el lansat astăzi. are prețuri de la 849 euro, 949 euro și 1049 euro, din octombrie.
  • au prezentat și o serie de accesorii, precum rucsac, husă de laptop.
  • absolut nimic despre smarthpone, Mate 40 sau altceva.