Am fost astăzi la depozitul eMAG, unde am văzut noile investiții făcute în tehnologie: roboți și tehnologie automatizată de ultimă generație. Investițiile de anul ăsta s-au cifrat la 43 de milioane de euro, din care 4,3 milioane de euro în servere, servicii de tip cloud, precum și în chatbot-ul virtual care simplifică relațiile cu clienții.Pregătiri de Black Friday la eMAG

eMAG a pregătit 1,5 milioane de oferte pe care le va oferi vineri, alături de partenerii din Marketplace. Valoarea reducerilor din ziua de Black Friday se ridică la peste 360 de milioane de lei. Au fost calculate față de cel mai mic preț din ultimele 30 de zile. Anul acesta, ziua cu cele mai multe reduceri din an este pe 11 noiembrie, iar eMAG pregătește cel mai mare Black Friday pe care l-a organizat de când a adus evenimentul în România, în urmă cu 12 ani.

Potrivit unui studiu Kantar, cumpărătorii vor căuta anul acesta de Black Friday produse electrocasnice mici (39,1%)​, televizoare (33,5%), telefoane mobile (22,6%), haine (22,4%​) și frigidere (20,7%​). Potrivit aceluiași studiu, bugetul pe care îl planifică pentru cumpărăturile de anul acesta de Black Friday este cel mai mare de până acum, în medie 2.500 lei, cu 13% mai mult decât în 2021.

Pentru ediția din acest an, eMAG estimează vânzări de 639 de milioane de lei, în creștere cu 30 de milioane de lei față de anul trecut.

Cu ajutorul infrastructurii easybox dezvoltate de Sameday, care a ajuns la peste 3.600 de unități și a firmelor de curierat, eMAG este pregătită să asigure livrarea tuturor comenzilor până pe 25 noiembrie. În București, eMAG estimează că aproape 40.000 de colete vor ajunge la easybox în seara de Black Friday, chiar pe 11 noiembrie.

Cei care cumpără un abonament Genius între 7 și 13 noiembrie primesc patru vouchere în valoare de 25 de lei, care pot fi folosite în cele patru aplicații de ecommerce, eMAG, Tazz, Fashion Days și Freshful.

Produse speciale de BF

· Peste 24.000 de nopți de cazare în România

· Mașini, velier și motocicletă în valoare de peste 7,5 milioane de euro

· Peste 10 kg de aur

· Peste 58 de tone de carne de porc

· Servicii medicale- abonamente, screening și analize

· 2.500 de vouchere cu reducere de 50% la bilete de avion

· Ceasuri și bijuterii de lux

Galerie foto