Am fost astăzi la nol stand Samsung Experience în AFI Cotroceni ca să revăd Samsung Galaxy Fold, telefonul pliabil relansat oficial în România. Eu l-am văzut și când a fost adus în Băneasa, dar apoi a fost retras și refăcut după problemele cu ecranul. L-am reîntâlnit la IFA Berlin, iar acum a venit la noi.

Samsung a marcat două momente importante astăzi: relansarea magazinului Samsung Experience Store, în AFI Cotroceni, nu mai este în zona de patinoar, ci în partea cu Starbucks, chiar pe culoar.
Galaxy Fold va fi disponibil pentru cumpărare începând cu data de 6 decembrie în magazinele Samsung Experience Store, Orange, Vodafone, Altex și Emag.

Samsung Galaxy Fold este unul dintre modelele de top din 2019, aduce inovații în inginerie și design, au lucrat opt ani la acest proiect, primul prototip de telefon pliabil fusese prezentat în 2011. Balamaua și ecranul au fost îmbunătățite în decursul ultimelor luni, astfel că, Galaxy Fold vine acum echipat cu un mecanism de pliere ușor și natural, care se închide compact printr-o singură mișcare, datorită unei balamale ce are mai multe trepte de interblocare, un display cu 50% mai subțire decât al unui smartphone obișnuit, un design compact, două baterii și un sistem de șase camere foto.

Galaxy Fold este potrivit pentru o utilizare rapidă atunci când este închis, putând fi folosit lejer cu o singură mână, și se transformă într-o mini tabletă atunci când este deschis. Utilizatorii pot deschide simultan până la trei aplicații, având parte de tranziții intuitive și fără întreruperi între telefonul pliat și cele două ecrane principale.

ads

„Suntem entuziasmați că acest nou smartphone, care definește o nouă categorie de telefoane mobile este disponibil acum și pentru publicul din România. La începutul acestui an, Samsung a deschis un nou capitol în istoria inovației mobile, lansând primul său telefon pliabil și aducând specificații de top pe un device premium, care depășește limitările unui smartphone tradițional”, a declarat Tiberiu Dobre, Head of IM Division, Samsung Electronics România.