Astăzi plec spre Barcelona pentru Mobile World Congress 2017, sâmbătă e zi de pauză, dar duminica va începe în forță cu lansări de gadgeturi, terminale smartphone, tablete, dispozitive VR sau drone. O să vă scriu cât de repede pot despre fiecare, iar urmărind pagina blogului veți găsi mai rapid fotografii și impresii de acolo.

Se cunosc deja majoritatea terminalelor care urmează să fie lansate, folosind tag-ul MWC veți găsi toate informațiile. Dumincă vedem lansarea LG G6, Huawei P10 și posibil P10 Plus, Moto G5 și G5 Plus, dar și lansarea Samsung Galaxy Tab S3. Nu știu dacă Samsung va prezenta telefonul flexibil Galaxy X1, dar mai mult ca sigur că vor anunța data la care va fi lansat Galaxy S8.

Tot duminică este un eveniment la care se lansează noile telefoane Nokia, plus un posibil ceas smart, iar luni am putea vedea telefoane noi de la HTC și Sony Xperia. Vor fi lansări și evenimente din partea brandurilor mai mici din China, vor fi lansate și alte dispozitive, nu doar telefoane. Foarte mulți vor lansa accesorii pentru telefoane, huse și carcase, lentile foto, baterii și multe altele.

Luni o să pot trece prin toată expoziția și am să vă prezint noutățile de acolo, mai multe pe Facebook, câte pot chiar aici, pe blog. Probabil pînă marți o să cam fie toate gadgeturile de top lansate. Apoi o să trec prin zonele cu branduri mai mici, cu ZTE, Alcatel, Philips și producătorii chinezi. Deocamdată sunt zvonuri contradictorii, unii zic că Xiaomi va lansa ceva la MWC, alții zic că nu. La fel cu OnePlus, LeEco și alți producători cunoscuți. Eu am să caut acolo dacă sunt sau nu sunt, ori poate sunt parteneri care prezintă accesorii pentru telefoanele lor, deci prezintă și telefoanele lor. Anul acesta nu va mai mare hype cu realitatea virtuală (VR) pentru că noua direcție spre care merg producătorii este AR – realitatea augmentată.

Dacă vă interesează ceva anume lansat la MWC 2017, lăsați un comentariu și am să scriu despre el.