Ovi Travel a lansat în seara asta Vivolis.ro, o platformă integrată pentru cei care vor să comande cazare, bilete de avion sau city-break-uri direct online sau pe dispozitive mobile precum smartphone sau tablete. Agenția de turism este activă din 2008, iar de-acum este o agenție online unde toate serviciile pot fi comandate direct de turist cu minim de interacțiune. Chiar și plata se desfășoară online și au suport asigurat prin WhatsApp sau Viber.

Raluca Ioana Dumitru - CEO Ovi Travel
Raluca Ioana Dumitru – CEO Ovi Travel

Ovi Travel a organizat anul trecut experimentul Aventura Vivolis din care am făcut și eu parte.

Platforma din spate este realizată de compania DCS+ Travel Technologies, iar agenția de turism a obținut anul trecut acreditarea IATA.

Investițiile în platforma Vivolis s-au ridicat la 250.000 de euro, iar în următorul an vor mai investi 100.000 de euro. Planul lor prevede încasări de peste 1 milioan de euro în următoarele 18 luni datorită noilor unelte online și mobile.

Baza de date are 90.000 de hoteluri și va fi extinsă anul acesta la 140.000 de unități de cazare. De asemenea ai acces la toate zborurile din sistemul global Amadeus. Se pot face pachete city-break automat direct pe site. În viitor vor fi adăgate și cursele charter, croaziere și excursii.

Au cîteva lucruri în premieră interesante pentru orice turist. De exemplu, căutare după buget și destinație. Interfața mobilă este identică cu cea online, se pot accesa aceleași sevicii, este același design simplu și aerisit..

Funcția de activități permite identificarea destinațiilor unde puteți face activitățile dorite (golf, ciclism, trekking sau scufundări… ). Un concept nou este  “Super City Break”, pentru cei care pot rămâne mai multe zile peste cele comandate deja.

Vivolis oferă asistență pre și post vânzare, activitate de consultanță în turism. Au un număr de telefon disponibil 24/7 pentru clienții cu rezervare făcută. Plus cont de Viber sau WhatsApp pentru suport.

Plățile sunt direct online prin sistemul PayU. Există chiar opțiunea să plătești prin Viber sau WhatsApp (dacă te trezești la aeroport că nu ai asigurare de călătorie, de exemplu).

Acum că vine perioada de vacanță prevăd că vor avea succes 🙂