Ravinder Takkar, CEO Vodafone România, a lansat azi pe piața locală Vodafone 4GTV+, serviciul de televiziune online și în aplicație. Se confirmă zvonurile care circulau din iulie, după acordul cu Seenow.
Serviciul va fi oficial din octombrie.

8302016122831

Aplicația Vodafone 4GTV+ este deja în Google Play. Sunt și filme, seriale, canale TV, parteneri precum HBO, Netflix, Zonga, altele. Serviciul se poate accesa cu datele de contact MyVodafone. Este un serviciu cu abonament, revin cum aflu prețul oficial.

Se poate accesa și pe televizor și sunt 3 luni gratuite de Netflix. Abonamentul Red 19 și cele mai scumpe includ gratuit 4GTV+. Abonamentul Netflix este similar cu cel normal după cele 3 luni.

Vodafone nu are în vedere acum să devină și producător de conținut video, dar nici nu poate exclude asta pe viitor.

La ora actuală sunt puține canale TV românești transmise live pe 4GTV+, doar TVR și canale străine, dar promit că vor adăuga pe viitor. Mai ales ce vor căuta clienții. Sunt 35 de filme plus HBO și Netflix. Este posibil să adauge conținut fresh precum videobloguri și conținut video de la alți producători mai mici.

Au fost multe studii și statistici despre video pe mobile, revin cu informații pe tema asta. De asemenea, cum aflu detalii suplimentare despre ofertă am să actualizez acest articol.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!