N-am vrut să scriu „la nervi” pentru că am mai făcut asta și mi-a părut rău ulterior. Însă F64 și 2 active trebuie să știe că au procedat greșit și au făcut un rău întregii industrii, mai ales celei de PR, dar și celor din massmedia sau blogosferă. Ok, am văzut două tipuri de reacții: cele realiste, precum la Vali, Cristi sau Cetin, dar și unele care au luat anunțul lor ca pe o „glumă”. Ei bine, nu, nu este o glumă să dai un comunicat de presă oficial. Nici cei care au făcut glume de 1 aprilie, de care scrie Victor, au avut scuza datei. F64 nu au nicio scuză. Ce zice Radu cu campania umanitară e o altă mizerie. Pe principiul „hai să speculăm momentul”.

PC161179

De ce au dăunat industriei?

– au făcut rău colaboratorilor lor pentru că i-au obligat să-și mintă audiența. Și eu am verificat comunicatul lor și informația a fost confirmată, părea totul serios, de aceea farsa e și mai gravă. Ei au asigurat în particular jurnaliștii și bloggerii că acest comunicat este real…

– o agenție de PR nu poate trimite un comunicat fals. Doar dacă e vorba de disperare și de criză mare. Eu n-aș mai colabora cu 2active, o agenție care a fost ok.

– comunicatele oficiale F64 nu vor fi preluate și nu vor fi crezute, pentru mult timp de-acum înainte.

– implicit, nici alte comunicate oficiale de la alte agenții nu vor fi preluate și nu vor fi luate în serios.

– poate sunt oameni care chiar vor să vândă afacerile pe care le au să fie preluați, nu vor fi luați în seris.

– poate sunt magazine online care chiar vor să facă donații și fapte bune, nu vor fi luați în serios.