O singură vineri nu este îndeajuns! IONOS România ridică miza și vă oferă reduceri atractive până pe 8 decembrie. Acesta este cel mai bun moment pentru a cumpăra servicii profesionale de internet de la un lider global. Cu atât mai mult cu cât prețurile încep deja de la… 1 €!

Promoțiile adresate firmelor și clienților individuali au început pe 15 noiembrie, în ziua cunoscută drept Black Friday, dar vor dura mult mai mult… IONOS pregătește pentru clienții din România o serie de reduceri și promoții care se vor încheia de-abia pe 8 decembrie.

Oferta specială include, printre altele, hosting – prețul pentru primul an de utilizare a spațiului pe serverele IONOS este acum numai 1 €. În timpul Săptămânii Negre, Black Week, puteți cumpăra, de asemenea, mai ieftin certificate SSL și puteți deschide un magazin online. Începând cu 29 noiembrie, reducerile vor include și o parte din domeniile de internet. Acestea vor putea fi cumpărate pentru numai 1 €!

Întreaga ofertă pentru Black Friday și Cyber Week este disponibilă pe site-ul https://ionos.ro/black-friday-2019.

Lista reducerilor la ionos.ro:

  • Hosting Basic / Standard / Premium – 1 €
  • eCommerce Hosting pentru PrestaShop – 1 €
  • Hosting WordPress SSD – 1 €
  • IONOS SSL – 1 €
  • Domenii .online și .site – 1 € (promoție din 29 noiembrie)

Cine este IONOS România

Cea mai mare companie de găzduire din Europa oferă servicii de top pentru găzduire web și asistență tehnică profesională care operează acum în România. 1&1 IONOS este un partener de găzduire web și cloud pentru întreprinderile mici și mijlocii. Suntem experți în IaaS și punem la dispoziție un portofoliu variat de soluții de stocare a datelor pentru spațiul digital. Fiind cea mai mare companie de hosting din Europa, gestionăm peste 8 milioane de contracte și găzduim peste 12 milioane de domenii în centrele de date regionale proprii din SUA și Europa.

Îi ajutăm pe întreprinzători să facă primii pași în mediul online, pe proprietarii de afaceri să se dezvolte, iar companiile mari și pe partenerii lor, să identifice drumul spre succes. Oricare ar tipul de produs dorit, de la securizarea unui domeniu, dezvoltarea unui site web, transferarea proceselor de back-office în cloud sau gestionarea unui grup de containere, portofoliul nostru oferă cele mai bune aplicații, servere sau servicii.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!