Am văzut HTC U12+ înainte de lansarea oficială și pot să vă povestesc primele impresii după ce s-a lansat oficial. Eu la ora asta sunt plecat din țară, dar puteți vedea filmul de mai jos și aștept de la voi întrebări sau sugestii.
Update 1: review HTC Desire 12+
Update 2: HTC Exodus 1 smartphone blockchain


Dați un play și subscribe pe canal!

Detalii tehnice HTC U12+

Ecran: 6-inch WQHD+ (2880×1440 pixeli, 18:9)
Procesor: Snapdragon 845
Memorie: 6GB RAM
Stocare: 128GB internă
Camera foto: duală cu 12 + 16 megapixeli, zoom optic, efect bokeh
Camera selfie: duală cu 8 + 8 megapixeli
OS: Android O care va fi actualizat la Android P
Baterie: 3.500 mAh
Altele: 3D audio recording cu Sonic Zoom, HTC BoomSound HiFi, EdgeSense 2
Preț: 799 euro

Primele impresii privind HTC U12+

 • i-au spus HTC U12 Plus ca să înțeleagă lumea că ăsta este flagship-ul de anul acesta. Deocamdată nu există un U12 simplu și este foarte posibil să nu existe deloc anul acesta. S-ar putea și răzgândi, dar este probabil că vor folosi alt nume și nu U12.
 • deși are toată tehnologia unui flagship și multe inovații la camera foto și sistemul de control din gesturi, telefonul are un preț sub nivelul marilor flagship-uri de la companiile concurente. Nu au adoptat un design cu notch (moț sau breton), ceea ce mie îmi place.
 • combinația dintre Snapdragon 845, 6GB de RAM și 128GB de stocare internă, plus Android aproape curat oferă una dintre cele mai bune experiențe pe un smartphone în 2018.
 • prezentarea a fost făcută ca de obicei de Marko Savkovic, Head of Product Marketing for CEE, am aflat fiecare detaliu în parte. Nu am testat device-ul, softul nu era în variantă finală și nu am putut testa nici puterea hardware, nici camera foto, nici altceva. Pentru asta o să aștept telefonul la un review complet.
 • EdgeSense 2 și EdgeSense Experience sunt îmbunătățite pentru a personaliza complet interacțiunea cu telefonul, din meniul Setări.
 • ecranul are tehnologii smart pentru a menține ecranul aprins când citești sau te uiți pe maps, fără să ai alte bătăi de cap.
 • pe lângă o cameră foto despre care ei spun că este în top 3 anul acesta, HTC U12+ va avea funcții speciale pentru filmare, stabilizare și efecte. Camera foto poate face efect de bokeh (focus pe portret și lăsat detaliile din spate în ceață) atât pe camera frontală, cât și pe cea din spate. Camera foto din spate poate face zoom optic la 2X și un zoom hibrid 8X, care nu este doar crop cum se făcea pe vremuri, calitatea este mult mai bună.
 • DxOMark has just published the results of its in-depth analysis of the HTC U12+ smartphone camera. With an overall DxOMark score of 103 points, HTC U12+ surpasses Huawei P20 at 102.
 • se poate folosi deblocarea cu recunoaștere facială și nu poate fi păcălită cu poze sau alte lucruri.
 • HTC U12+ are speakere stereo și subwoofer și tweetere, sună mai bine decât telefoanele obișnuite.
 • culorile sunt RED – dar este portocaliu/auriu/uneori chiar galben, depinde de lumină, BLACK – care nu e chiar negru, este lucios, genul gri, plus de asemenea BLUE, care nu este chiar albastru, este semi-transparent, se văd componente în interior, dar este și lucios, aproape oglindă. Evident, se văd amprentele peste tot.
 • toate modelele vor fi în România din iunie – aștept să ajungă la review.

Galerie foto HTC U12+