Huawei P10 Plus este unul dintre cele mai performante terminale smartphone lansate anul acesta la Mobile World Congress 2017. Are dotări de top din punct de vedere hardware și un design ok, fără prea multe pretenții. Deși este mare, este subțirel și stă comod în mână. Prețul este bun de data asta. Am pus și un scurt video la final.
Orie întrebare aveți despre Huawei P10 plus, o puteți lăsa în comentarii.
Update: atenție mare pentru că sunt modele Huawei P10 cu probleme ->>

huawei p10 plus

Huawei P10 Plus hands on

După evenimentul oficial de lansare de ieri, a trebuit să fug rapid la o altă conferință și nu am avut timp să văd terminalele. Huawei P10 va avea parte de un review complet, iar P10 Plus l-am văzut azi și este impresionant. Dacă se confirmă și prețurile care circulă la ora actuală, vor fi niște terminale foarte bune pentru orice fan Android.

Huawei P10 Plus este mai bine dotat decât P10 aproape la toate nivelurile. Dacă la P10 rezoluția este Full HD, la Plus au utilizat un display 2K (2560×440 pixeli). Are o ediție specială cu 6GB de RAM și 128Gb de stocare internă, tot ce vrei de la un telefon, dar este 800 de euro. Varianta cu 4GB de RAM și 64GB de stocare internă este 700 de euro.

Huawei P10 Plus are un ecran mare de 5.5 inch, dar cu margini subțiri. Au introdus însă pe partea frontală un nou buton de Home și au mutat senzorul de amprentă acolo, ceea ce va fi neobișnuit pentru fanii seriei Huawei P, oamenii erau obișnuiți cu senzorul de pe spate. Oricum, este un senzor de amprentă chiar mai rapid decât la P9 și nu am reușit să îl păcălim să facă unlock. Chiar recunoaște rapid amprenta posesorului. Overall are același design, iar noua invenție Huawei cu colorile nu arată rău, dar nu este nici extraordinar de premium. Dacă ar fi să dau o notă pentru design ar tinde spre 8, eu personal aș da 10 pentru S7 Edge și 9 pentru LG G6 de exemplu. Acum sigur, design-ul este ceva subiectiv, fiecare va interpreta cum vrea acest lucru. Am vrut doar să subliniez că nu este „Wow”. Este ok, fix pe linia cu care ne-am obișnuit deja.

Camera foto Huawei P10 Plus este tot Leica, o cameră duală cu senzor alb-negru de 20 de megapixeli și senzorul color de 12 megapixeli, ceea ce permite realizarea de fotografii mult mai bune calitativ. Lentilele sunt mai performante comparat cu anul anterior, iar camera frontală are tehnologia Leica pentru rezultate mai bune, senzorul rămâne de 8 megapixeli, dar lentila este și ea mai bună. Să vă mai zic că are o baterie de 3.750 mAh? Probabil rezistă mai mult de o zi dacă nu îl folosești continuu și nu stai pe jocuri video. Camerele au acum stabilizare optică pentru rezultate mai bune.

Nu am apucat să testez camera foto în afara sălii, dar fotografiile realizate în interior sunt extrem de clare în ciuda luminii reduse și a reflectoarelor din hala MWC. Modelul este dual-SIM, dar dacă vreți card de memorie trebuie să renunțați la un SIM. Tehnologia asta economisește spațiu în interior, face telefonul mai subțire, dar pentru fanii dual-SIM nu cred că este cea mai bună variantă.

Concluzii

Mi-a plăcut Huawei P10 Plus, este unul dintre cele mai bune terminale lansate la MWC, în top trei, iar prețul este foarte ok dacă ne referim la modele vârf de gamă. Are tehnologie puternică, iar în ciuda testelor care circulă online, procesorul Kirin 960 a ieșit foarte bine în teste, la nivel cu Snapdragon 835. Dacă vrei un flagship care să fie în top și peste câțiva ani, cred că modelul de top va rezista cu bine. Dacă vrei modelul nou pînă vine altceva mai atractiv, atunci modelul mai accesibil este perfect.

Video


Galerie foto