Huawei a lansat astăzi campania #SeeMoreofRomania din care fac parte împreună cu 19 fotografi și pasionați de tehnologie.

Mai multe despre campanie găsiți pe site-ul oficial.

Pe scurt, în următoarea perioadă o sa folosesc un Huawei P20 Pro să fotografiez locuri frumoase din România.

Huawei își propune să contribuie la o hartă mai frumoasă a României, în mediul online, prin intermediul unei campanii de comunicare concentrată pe peisajele surprinse în întreaga țară.
Astfel, pornind de la conceptul global “See More”, compania a cooptat 20 fotografi talentați care vor “vedea” mai mult din România, timp de trei luni, cu modelele de vârf ale gamei P20, Huawei P20 și Huawei P20 Pro, surprinzând peisaje din sute de locuri frumoase de peste tot din țara noastră.

Peisajele vor fi încărcate atât în aplicațiile de hărți deja existente, pentru a înlocui imaginile neactuale sau nereprezentative, care există în prezent, cât și pe site-ul campaniei, care integrează o hartă interactivă, dedicată doar fotografiilor surprinse cu modelele din seria P20, www.seemoreofromania.com.
Mai mult, în etapa următoare a campaniei, și românii vor putea participa activ la schimbarea în bine a hărții online a țării: aceștia sunt invitați să propună locuri care merită să aibă fotografii mai reprezentative în mediul online, și mai ales în aplicațiile dedicate de hărți, iar, într-o parte dintre acestea, fotografii campaniei vor ajunge pentru a surprinde peisaje și cadre de poveste.

“Noile modele ale seriei P20 îți permit să vezi mai mult: mai multă frumusețe în jurul tău, mai multe detalii și mai multă emoție, să surprinzi și să vezi fotografii mai frumoase. Însă, fotografiile frumoase trebuie să aibă un scop. Dacă anul trecut scopul Huawei a fost să strângă portrete frumoase pentru a contribui la o imagine mai bună a României, anul acesta ne propunem să contribuim la schimbarea în bine a hărții online a României, prin adăugarea unor imagini reprezentative, surprinse cu modelele seriei P20, în cazul unor locuri ale căror fotografii existente în momentul de față nu le fac dreptate. Suntem mândri că am reușit să dezvoltăm o campanie de amploare, să aducem alături de noi 20 de fotografi talentați și sperăm că, și de această dată, românii vor rezona cu obiectivul campaniei noastre: acela de a promova România prin intermediul locurilor minunate din întreaga țară”

– a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Huawei Consumer Group România.