Am testat Huawei Watch 4 Pro Space Edition, o nouă versiune inspirată de era spațială a ceasului Watch 4 Pro. Vine cu materiale realizate pentru industria aerospațială, tehnologii avansate și experiențe unice. Are un design special, inspirat de motoarele navelor cosmice, dar și o față proiectată special. Include toate funcțiile smart de care aveți nevoie, inclusiv eSIM pentru a rămâne mereu conectat. Și este un campion la autonomie.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition review

Pro și contra Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Avantaje:

  • design și materiale super-premium;
  • rezistență sporită;
  • autonomia rămâne una de top;
  • senzori de mare precizie;
  • aplicație inteligentă și rapidă;

Dezavantaje:

  • prețul este pe măsura tehnologiilor oferite;

Detalii tehnice Huawei Watch 4 Pro Space Edition

Ecran: 1.5 inch LTPO AMOLED, 466 × 466 px, PPI 310
Conectivitate: eSIM / Wi-Fi
Senzori: accelerometru, giroscop, compas, senzor optic pentru ritm cardiac, senzor de lumină ambientală, barometru, senzor de temperatură, senzor EKG, senzor de adâncime
Material ecran: sapphire glass
Material corp: DLC Titanium, ceramic
Material cadru: DLC Titanium
Material brățară: titan
Adâncimea maximă: 30 m / 5 atmosfere
Memorie: 2 GB RAM
Stocare: 32 GB internă
Culori: Argintiu, Maro, Negru
Dimensiuni: 49.1 mm x 49.1 mm x 12.9 mm
Greutate: 65 gr
Baterie: 3 / 21 zile, încărcare wireless
OS: Harmony OS
Tehnologii: NFC, Bluetooth, IP68, GPS, microfon, speaker
Preț: 3.299 lei + căști FreeBuds 5i cadou

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 2 Media: 5]

Oferta la lansare

Huawei Watch 4 Pro Space Edition poate fi comandat de pe site-ul oficial. Primiți cadou un set de căști Huawei FreeBuds 5i.

Impresii după testare

Pe scurt, ceasul este o ediție specială a modelului excelent Huawei Watch 4 Pro.

Are în plus materiale din industria aerospațială, iar designul cadranului și al ramei roșu-negru a fost inspirat de forma de bază a motorului rachetei. Pentru body folosește Titanium DLC de calitate aerospațială, un material de mai rezistent și ultra-durabil, considerat premium.

Pe deasupra titanului, inginerii Huawei au aplicat un strat de carbon asemănător diamantului (DLC) deasupra carcasei și curelei ceasului. Acest lucru produce o duritate a suprafeței de două ori mai mare decât acoperirea obișnuită, făcând carcasa și cureaua ceasului mai rezistente decât titanul obișnuit și adăugând rezistență la uzură și durabilitate de lungă durată.

Utilizarea materialului titan aduce ceasul la nivelul celor mai premium gadgeturi. Este perfect pentru prezentări la birou și conferințe de afaceri. Ecranul este acoperit cu material ceramic cu nano-cristale. Are o ramă specială în roșu și negru, care a fost de asemenea întărită printr-un proces de co-calcinare. Pentru a obține un roșu strălucitor, Huawei a încorporat cerium, un element rar în timpul procesului de sinterizare a ceramicii. Apoi, prin straturi de procesare extremă, Huawei se asigură că cele două culori sunt topite atomic la nivel molecular pentru un echilibru perfect.

Inspirată de duza Laval folosită la motoarele navelor spațiale, noua față LAVAL dezvoltată de Huawei este exclusivă pentru acest model de ceas. Fața este animată – o caracteristică interactivă folosită pentru a afișa nivelul bateriei ceasului.

Are trei animații diferite de flacără în funcție de puterea ceasului. În loc să fii nevoit să cauți un procentaj al bateriei, poți lua cu ușurință notă de diferitele culori ale duzei, astfel încât să cunoști nivelurile de putere ale ceasului. La 70%-100%, flacăra arde portocaliu în forma sa cea mai pură și cea mai strălucitoare, ceea ce înseamnă că ceasul este la putere maximă. La 30%-70%, flacăra devine portocaliu-roșu, un amestec realist care scoate în evidență adâncimea focului. Când bateria este la mai puțin de 30%, flacăra începe să aibă o nuanță de albastru, amintindu-i purtătorului să-și încarce ceasul.

Ceasul are una dintre cele mai puternice baterii de smartwatch de pe piață. Conform testelor ajunge până la 21 de zile de utilizare. Dacă sunt activate toate funcțiile, inclusiv eSIM poate dura ține și 4,5 zile în modul Standard. Dar poate ține și 14 până la 21 de zile cu modul de viață ultra-lungă a bateriei. Eu am avut o medie de o săptămână de utilizare, ceea ce mi se pare mult peste competiție.

Sănătate și funcții smart

Controlul ceasului se face rotind de margine (Rotating Crown). Are și un buton pe laterală.

HUAWEI WATCH 4 Pro Space Edition și-a îmbunătățit și funcțiile de monitorizare a sănătății și fitnessului. Aduce cu Health Overview 2.0, care adaugă acum doi indicatori noi de sănătate.

Prezentare generală a sănătății primește un mini-raport de sănătate cu nouă indicatori cheie. Ceasul știe să facă mai nou analiza aritmiei, dar și a undei de puls. În plus, urmărește respirația în somn și preia date de la orice cântar smart cu funcție de grăsime corporală. Puteți vedea schimbările în timp real cu grafice intuitive și machete vizuale.

Tehnologia de monitorizare a semnelor fizice de înaltă precizie TruSeen 5.5+ permite o precizie mai mare în funcțiile de monitorizare a sănătății. Rata de precizie a valorii oxigenului din sânge pentru citiri a crescut acum cu 15% și acceptă detectarea oxigenului din sânge non-stop. În plus, îmbunătățește și mai mult acuratețea detectării monitorizării ritmului cardiac, detectarea temperaturii pielii, analiza ECG, conștientizarea respirației în somn și multe altele.

Prin intermediul funcției Health Community din aplicația HUAWEI Health, utilizatorii se pot conecta cu membrii familiei și prietenii și pot accesa actualizările personale de sănătate. Acestea includ rapoarte de prezentare generală a sănătății. De asemenea, utilizatorii pot urmări mobilitatea părinților lor în vârstă sau a bunicilor. Când ceasul detectează o cădere, afișează un pop-up pentru a notifica utilizatorul și persoanele apropiate. Utilizatorul în vârstă poate selecta, de asemenea, SOS de urgență pentru a chema imediat ajutor cu Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Aplicația mobilă Huawei Health

Când instalați aplicația Huawei Health și porniți ceasul, conectarea este aproape instant. Dacă nu l-a recunoscut instant, trebuie scanat un cod QR. Apăsați lung butonul dreapta-sus de pe ceas pentru a-l porni, selectați limba, faceți clic pentru a confirma acordarea de permisiuni, iar pe ceas apare un cod QR de conectare. Deschideți aplicația HUAWEI Health, selectați „Scanați” și scanați codul QR al ceasului. Confirmați permisiunile relevante în aplicație și faceți clic pe asociere pe ceas pentru a confirma.

Mie îmi place aplicația că este intuitivă și găsești rapid orice ai nevoie.

Concluzii

Huawei Watch 4 Pro Space Edition este o variantă îmbunătățită a lui Watch 4 Pro. Aduce materiale mai premium, mai rezistente și durabile. Aduce tehnologii și funcții inteligente noi. Este făcut să arate cât mai premium, dar este și foarte comod și în același timp oferă o autonomie foarte mare. Îl găsiți de astăzi pe site-ul oficial la un preț de 3.299 lei, cu un bonus constând în căștile Huawei FreeBuds 5i.

Galerie foto