Ceasul inteligent HUAWEI WATCH FIT poate fi folosit și în contextul soluției Huawei Share pentru a realiza fotografii de grup și a trimite imaginile instant pe un laptop și către cei interesați care au telefoane Huawei.

watch fit remote photo

Ceasul smart este în primul rând dedicat celor pasionați de sport sau care vor să-și îmbunătățească calitatea vieții. Dar despre specificații și funcțiile sale smart am vorbit în articolul de review. Astăzi vreau doar să subliniez o altă funcție, Remote Control pentru camera foto de la telefon. Utilizând un smartphone Huawei, renumit pentru camerele foto excelente, puteți face poze de grup care să fie trimise instant pe laptopurile Huawei sau către ceilalți participanți care au și ei dispozitive Huawei.

Funcția de Remote Control se activează din meniul HUAWEI WATCH FIT, apăsând iconița cu cameră foto. Acest lucru va activa funcția de cameră foto pe smartphone, permițând astfel un control mai bun pentru imaginile selfie sau pozele de grup. Un lucru foarte important pentru cei cu o prezență activă în social media, în special pe Facebook sau Instagram, dar și pe LinkedIn.

Cu o singură atingere a ceasului se poate realiza o fotografie pe telefon, iar apoi ea este trimisă instant direct pe laptopul Huawei MateBook. Doar trebuie să faci drag and drop pentru a aduce poza de pe telefon pe laptop. De asemenea, poza poate fi transmisă instant către alte dispozitive Huawei.

Smartphone-ul Huawei se poate conecta cu toate celelalte dispozitive în mai puţin de câteva secunde. Huawei Share detectează dispozitivele Huawei din apropiere prin Bluetooth, apoi utilizează Wi-Fi Direct pentru a transfera rapid fișierele fără a consuma date mobile.

Tot din smartwatch-ul HUAWEI WATCH FIT puteți controla muzica prin Bluetooth. Dar și melodiile de pe telefon pot fi de asemenea trimise pe laptop sau pe alte telefoane Huawei ale prietenilor, folosind funcția Huawei Share. Selectați fișierele pe care doriți să le partajați, apoi atingeți Partajare. Pentru a trimite fișiere, selectați dispozitivul receptor din lista dispozitivelor aflate în apropiere, apoi confirmați.

Pentru a le primi rapid doar treceți cu degetul în jos din bara de stare pentru a deschide panoul de notificări, apoi atingeți pentru a activa Huawei Share. În momentul în care apare notificarea de transfer de fișier, atingeți acceptare. Implicit, fișierele primite se salvează în folderul Fișiere Huawei Share. Nu este necesară confirmarea dacă cele două dispozitive Huawei au fost conectate cu același ID Huawei.