Cu siguranta merita sa vii pina la Las Vegas, doar ca sa poti spune ca ai fost aici. Despre drumul de aproximativ 18 ore cu totul am sa va povestesc cu alta ocazie, cand o sa imi treaca traumele… Sunt multe chestii cu adevarat impresionante, dar sunt de asemenea extrem de multe kitsch-uri de cel mai prost gust. Mizerii, santiere, urit.

Las Vegas

Multi hispanici care vand bilete la diverse show-uri sau lozuri in plic, excursii si altee. Multe tarabe, o zona care seamana perfect cu complexul Europa… O sa pun poze de indata ce pot.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Aici hotelurile sunt insa de mega-lux, nu doar cinci stele – ai tot ce vrei, iar camerele sunt imense. In general e ingrijit si sunt flori extrem de frumoase si parfumate, muzica. Evidfent, pe kilometri patrati sunt mii si mii de aparate de jocuri, mese de poker, de ruleta, pariuri, aproape orice iti trece prin cap. E aproape imposibil sa nu cheltui bani, totul este ieftin, de 1 cent, doar doar te prinde jocul 🙂

M-am plimbat pe marele Strip, pe bulevardul central, aproape de la un cap la altult. Luxor, New York New York, Paris, Bellagio, toate merita vazute. Te poti plimba linistit si pot intra peste tot, doar orice client e binevenit, nu ca in alte tari 😀

Revin cu pozele.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.