AM fost la standul LG special să văd Flex 2, despre care am citit numai chestii pozitive și cu ocazia asta am văzut și ceasul LG Watch Urbane, modelul abia lansat. Am fost fan LG Flex anul trecut, dar am recunoscut și eu că are nevoie de îmbunătățiri. Acum am văzut Flex 2, mi se pare excelent din toate punctele de vedere.
Un video scurt, la final.

LG Watch Urbane - LG Flex 2
LG Watch Urbane – LG Flex 2

LG Watch Urbane

Ceasul LG arată foarte bine, interfața este foarte minuțios lucrată, intuitivă și ușor de înțeles. Ceasul arată premium, dar trebuie să spun că este măricel. Nu este finuț și subțirel, cum mă așteptam. Am văzut întâmplător și o comparație cu Moto 360, este mai mare, mai gros. Pentru bărbați adevărați 🙂

În rest este foarte ok, culorile sunt bune, interfața este responsive. Nu știu să vă zic despre autonomie. Ecranul este un OLED rotund de 1,3 inch, are procesor Snapdragon 400 la 1,2 GHz, platforma fiind Android Wear. Vedeeți mai multe poze în galeria foto de la final.

LG Flex 2
LG Flex 2

LG Flex 2

Exact cum mă așteptam, LG Flex 2 este o evoluție pozitivă comparat cu modelul anterior. Ecranul este foarte bun acum, 5,5 inch, OLED și Full HD, dar impresionant este faptul că este ultra-subțire. Modelul de anul trecut, bun și ăla, dar era foarte gros. Iar ecranul era slăbuț atunci, 720p. Mi se pare impresionant, stă bine în mână și are finisaje foarte bune. Performanța este clară asigurată de Snapdragon 810. Nu am avut ocazia să fac un benchmark acum pentru că nu erau conectate la Internet. Abia aștept să îl testez!

Galerie foto

Video