Am ajuns la lansarea LG G8 ThinQ și vă scriu in timp ce oficialii companiei sud-coreene prezintă următorul flagship.

Noul model fost deja dezvăluit pe surse, dar să vedem cate informații sunt confirmate oficial. În seara asta a fost lansat și modelul LG V50 ThinQ.

Evenimentul a început cu prezentarea V50 și am să actualizez când trec la G8. Frank Lee a prezentat noul model și a discutat cu partenerii despre 5G, modele de utilizare și tehnologii folosite.

LG G8 ThinQ include tehnologie 3D de recunoaștere a feței și se poate folosi și pentru a debloca telefonul cu mâna,de exemplu. Recunoaște palmă și poate debloca doar cu ea . Se numește Hand ID, pe lângă iris scan, amprentă sau recunoaștere facială. Despre camera ToF am scris aici. Hand ID este mai ușor de folosit, dar mult mai greu de înșelat de cei care ar vrea să acceseze informațiile. Scanează vasele de sânge din palmă și le identifică, sunt unice pentru fiecare.

ads

LG G8 ThinQ are o noua interfață care permite controlul prin gesturi deasupra ecranului, din câteva mișcări. Lansezi aplicații, dai volum sau pauză, totul fără să atingi ecranul.

Greutatea este 167 de grame, cu grosime de 8.4 MM. Datorită sistemului de sunet din display despre care am povestit aici.