Sud-coreenii de la LG pregătesc cu siguranță următorul flagship al companiei, LG G8, despre care nu avem foarte multe informații, doar zvonuri care au apărut în online.

Update:

Sursa: NotebookCheck

LG G8 ThinQ va fi ca în fiecare an vârful de gamă pentru compania sud-coreeană, la fel cum anul trecut a fost LG G7 ThinQ, iar din primele informații știm că va aduce procesor Qualcomm Snapdragon 855, modelul de top din 2019. Se pare că nu vor urmări trendul agresiv de a avea mai multe camere foto pe spate, rămân cu două lentile care să fie cât mai bune.

Ecranul pare să fie ceva mai mare de 6 inch, să sperăm că nu cu mult, iar noutatea ar fi că are un notch de tipul nou, teardrop, ca o lacrimă. Probabil vor continua să aibă unul dintre cele mai luminoase și clare ecrane disponibile pe un smartphone.

Lansarea LG G8 ThinQ pare să fie prevăzută pentru Mobile World Congress 2019 la Barcelona, însă nu trebuie să uitați că anul trecut nu au avut lansare și au prezentat telefonul abia în luna mai. Singura veste bună ar fi că s-au confirmat toate zvonurile care circulaseră despre el, iar atunci mă aștept ca și anul acesta informațiile să fie reale.

Acum sursele spun că va fi gata la MWC 2019 și sper să îl văd acolo în februarie. Dacă va fi un alt eveniment de lansare, vă anunț eu din timp. Modelul LG G8 nu va include tehnologie 5G, exact cum mă așteptam, iar dacă LG va lansa un model cu această tehnologie nouă, el va fi gata mai târziu și nu va fi din seria G.

Fiind modelul de top de anul acesta, LG G8 ThinQ ar putea încorpora cea mai nouă tehnologie a companiei sud-coreene, care a fost prezentată la CES 2019. Este vorba despre Sound on Display, care elimină nevoia unui speaker încorporat separat și transformă ecranul în boxă. Este o tehnologie dezvoltată pentru televizoarele LG și sursele au declarat că ea va fi promovată prin încorporarea în LG G8.

Deocamdată nu avem idei privind proiectul LG de telefon pliabil, dar sunt convins că vom vedea anul acesta și un terminal de acest gen. Doar nu lucrează toți rivalii la asta și LG se dă bătut din prima 🙂 Mă aștept să aibă un model chiar interesant.