Am revăzut la Mobile World Congress 2023 în Barcelona noile produse Samsung. Telefoanele Samsung Galaxy S23 și toate celelalte dispozitive lansate recent. Vă povestesc separat și experiența de utilizare a unui S23 Ultra pentru Am participat la o discuție privind inițiativele de reducere a poluării și privind utilizarea de materiale reciclate. Este foarte bine că un gigant precum Samsung ia măsuri privind problemele de mediu. Dacă fiecare producător ar avea astfel de inițiative, situația s-ar putea îmbunătăți mai rapid.

samsung eco

Samsung la Mobile World Congress

Producătorul sud-coreean a adus la Barcelona cele mai noi produse și servicii. Am revăzut seria Galaxy S23 Ultra și am văzut pentru prima dată noile dispozitive Galaxy Book (păcat că nu vin la noi în magazine). Compania și-a propus să ofere experiențe mobile premium, care sunt îmbunătățite și mai mult de ecosistemul său de produse și servicii. Revin să vă povestesc separat despre sistemul avansat de camere folosit la seria Galaxy S23.

Telefoanele au fost gândite să ofere utilizatorilor mai multă libertate în a-și explora creativitatea, să surprindă fotografii și videoclipuri cu adevărat de calitate maximă. Fotografia de noapte, sau cum zic ei Nightography, este un avantaj oferit de noile modele. Senzorul Adaptive Pixel de 200MP permite fotografii cu detalii peste așteptări, precum și portrete cu ajutorul AI Stereo Depth Map. Seria Galaxy S23 oferă gamerilor și creatorilor cea mai rapidă și mai puternică performanță de până acum pe un dispozitiv Galaxy.

Samsung MWC

Angajament pentru mediu

Seria Galaxy S23 vrea să își aducă contribuția la o planetă mai sănătoasă. Samsung crește acum cantitatea de materiale reciclate utilizate în procesul de producție, de la șase componente interne ale Galaxy S22 Ultra, la 12 componente interne și externe ale Galaxy S23 Ultra. Pentru seria Galaxy S23 s-au folosit o varietate mai mare de materiale reciclate decât orice alt smartphone Galaxy, inclusiv aluminiu și sticlă reciclate pre-consum și materiale plastice reciclate post-consum provenite din plase de pescuit aruncate, sticle PET și butoaie de apă.

Noua serie S este prima care vine cu Corning Gorilla Glass Victus 2, care îi conferă o durabilitate pentru utilizare pe termen lung. Are în medie 22% conținut reciclat. În plus, fiecare smartphone Galaxy S23 vine ambalat într-o cutie realizată din hârtie 100% reciclată.

Cu seria Galaxy S23, Samsung Galaxy se implică și mai mult pentru a minimiza impactul negativ asupra mediului, fără a compromite calitatea și estetica seriei. Seria Galaxy S23 este certificată UL ECOLOGO 17, ceea ce garantează faptul că produsele au un impact redus asupra mediului. În mod specific, S23 continuă utilizarea materialelor plastice preluate din oceane și reciclate. Ar putea împiedica mai mult de 15 de tone de plase de pescuit aruncate să intre în oceanele lumii până la sfârșitul anului 2023, contribuind la reducerea poluării oceanelor.

Pentru utilizatorii care doresc să prelungească durata de viață a dispozitivului lor, experiența premium a seriei Galaxy S23 va fi susținută de-a lungul anilor cu patru generații de actualizări ale sistemului de operare și cinci ani de actualizări de securitate.