Terminalul aproape perfect: ar fi si mai bun gratuit 😉 Totusi Nokia N97 pare sa isi merite toti banii, asta in lipsa unor teste care sa dovedeasca daca telefonul chiar este pe atat de bun pe cat ar vrea finlandezii de la Nokia.

Nokia N97 mini

Urmariti cateva imagini cu Nokia N97 (demonstratia video este mai jos).

De data aceasta, Nokia alege pentru N97 sistemul pe care l-a introdus pe piata Sony Ericsson: ecran tactil si tastatura completa Qwerty (remember P900? era un telefon prea avansat pentru vremea sa): ecran touchscreen si tastatura completa. Varianta este aleasa si de sud-coreeni pentru telefonul mobil LG Prada 2.

Conform comunicatului, Nokia N97 facilitează accesul la siteurile de social-networking, oferind utilizatorilor posibilitatea de a-si actualiza “statusul” şi de a împărtăşi prietenilor din listă poziţia lor geografica, precum si imagini sau secvente video. Are senzori A-GPS integrati si busola electronica.
Face parte din gama premium Nokia Nseries si are un ecran tactil mare, de 3,5 inci (8.89 cm) , mai mare decat orice alt model de ultima generatie. Pret? Circa 550 de euro fara TVA sau eventualele subsidii.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Nokia N97 demonstratie video:Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.