Am tot verificat poluarea în ultimul timp și este adevărat: calitatea aerului din București lasă de dorit, culmea, seara și în week-end când ai timp să ieși la plimbare este cel mai rău. Soluția temporară mi se pare că stă în purificatorul de aer, iar tocmai am aflat că Panasonic a lansat în România linia asta de produse.

Am primit promisiunea că o să testez unul curând, așa că am să revin cu impresii pe tema asta. Calitatea aerului poate fi verificată și cu aplicația Airly, dar și pe noua platformă lansată în România Aerlive.ro. Veștile nu sunt deloc bune, cantitaea de substanțe periculoase din aer este foarte mare și toate astea le tragem în plămâni. La mine în zonă se construiește tot timpul așa că praful se pune zilnic oricât ai șterge. Specialiștii spun însă că mai periculoase sunt particulele mici pe care nu le vedem.

Specialiștii spun că sunt pulberi cu diametrul de sub 10 microni (PM10), dar și pulberi cu diametrul mai mic de 2,5 microni (PM2,5). Purificatorul de aer Panasonic nu doar purifică aerul din încăpere înainte de răspândirea substanțelor poluante. Virușii și alergenii sunt de asemenea captați de fluxul de aer 3D și dezvoltarea acestora este împiedicată grație filtrului special, iar tehnologiile unice îi atacă deja în aer. De asemenea, aparatul menține un nivel de umiditate sănătos și confortabil pe întreg parcursul anului; crește nivelul de umiditate a aerului din încăpere atunci când este necesar.

În plus, pot să vă spun că Panasonic are o campanie specială pentru toate produsele electrocasnice (îngrijire personală, îngrijire orală precum și cele pentru calitatea vieții precum purificatorul) pot fi returnate în situația în care cumpărătorul nu este mulțumit de ele. Dacă clienții nu sunt 100% mulțumiți în maximum 30 de zile de la data achiziției pot returna produsul (detalii complete).

Acordând o atenție deosebită conceptului „O viață mai bună, o lume mai bună”, Panasonic a lansat anul acesta multe produse și soluții inovative și inteligente pentru consumatorii din întreaga lume. 2019 a reprezentat un an special pentru o serie de produse din gama Panasonic, produse care au fost premiate de foruri și organizații internaționale de prestigiu, ceea ce întărește, din nou, angajamentul asumat de Panasonic prin inovarea și tehnologia implementată pe toate segmentele, cu scopul de a pune bazele unui nivel de viață superior și a unui mediu îmbunătățit pentru consumatorii săi.