Pentru români a devenit esențială calitatea internetului mobil, iar rețeaua Vodafone a fost certificată de mai multe ori ca având cea mai bună calitate a serviciilor de date mobile sau video. Pentru a marca acest moment au lansat și o campanie cu premii interesante pentru clienții companiei. Și te poți porta și tu să participi.


Premiile sunt pentru clienții care folosesc aplicația MyVodafone, indiferent dacă au cartelă sau abonament. Sub titlul sugestiv „Cea mai bună rețea te sărbătorește”, campania oferă printre altele un Audi RS 5 Coupe, la care aveți aces prin tragere la sorți, dar și city break-uri, telefoane Samsung Galaxy S8, console de jocuri video PlayStation 4 Pro, camere video GoPro, cursuri de condus sau pilotaj, telefoane Huawei P10 Lite, Nokia 3, Nokia 8, vouchere de reduceri și abonamente HBO Go sau Zonga.

Vodafone a lansat în septembrie 2017 o nouă versiune a aplicației My Vodafone, prin intermediul căreia utilizatorii persoane fizice își pot gestiona, într-o manieră simplă și rapidă, abonamentul sau cartela preplătită. De la lansarea noii versiuni, numărul utilizatorilor unici ai aplicației a crescut cu 35%. My Vodafone poate fi utilizată gratuit atât în țara, cât și în străinătate, deoarece traficul de date necesar accesării aplicației nu este tarifat. Poți descărca chiar acum aplicația gratuită ( iOS & Android).

Campania cu premii

Campania cu numeroase premii a fost concepută pentru a sărbători alături de clienți recentele certificări obținute de Supernet 4.5G de cea mai bună rețea, din partea auditorului P3 Communications, și de cea mai rapidă rețea 4G, din partea Ookla. Operatorul oferă atât clienților persoane fizice, cât și persoanelor juridice posibiltatea de a participa la concurs. Trebuie doar să acceseze aplicația, să găsească secțiunea dedicată de concurs, iar apoi să aleagă înscrierea în tragerea la sorți.

Sunt premii zilnice și marele premiu, care va fi tras la sorți pe 12 aprilie. Mai mult, începând din luna martie, utilizatorii au șansa de a câștiga mai multe premii zilnice dacă își invită prietenii să utilizeze aplicația prin intermediul secțiunii dedicate existențe în My Vodafone. Pentru fiecare invitație acceptată, utilizatorii vor primi în mod automat o rundă suplimentară de câștig care le va aduce noi premii zilnice.

Campania oferă o gamă variată de premii zilnice, iar pentru a se înscrie la tragerea la sorți pentru marele premiu utilizatorii trebuie să își porteze numărul de telefon în rețeaua Supernet 4.5G.

Descarcă acum aplicația My Vodafone și câștigă premii zilnice, iar dacă o ai deja instalată, intră acum pentru a prinde premiile zilnice.