Am fost ieri offline mai ales pentru că am avut parte de o nouă aventură offroad. Una din puținele chestii care îmi plac la fel de mult ca Aventura Parc, offroad-ul e o chestie pe care am descoperit-o acum doi ani și nu mă mai satur. Am avut parte de o nouă porție cu ocazia lansării aplicației de Android a celor de la Auto.ro. V-am scris despre cea pentru iPhone aici. Detalii despre cea pentru Android găsiți la Radu.

offroad

Am mers pînă la Fundata, în zona Rucăr-Bran, apoi ne-am plimbat prin munți cu buggy-uri, ATV-uri și mașini 4×4, împreună cu cei din clubul Puzzle Team. Este a treia experință organizată pentru mine, după două plimbări offroad cu Romanian Adventure Team, la Covasna și apoi la Azuga.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

E o zonă superbă și aș merge oricând din nou. Din păcate, se continuă defrișarea și sunt tot mai multe culmi “chelite”. Aici n-am văzut deloc eforturi de a replanta puieți, măcar. Nimic, doar camioane și căruțe pline de bușteni. Copaci tineri…

Am făcut și un concurs inedit, jaloane cu buggy-ul , legați la ochi. Ca de obicei, am condus prea defensiv, am scos un timp imens 🙂

Am fost în total vreo 20 de bloggeri, printre care Andra, Matilda, Radu, Ivo, Haotik, Sorin sau Tunaru.

 

Galerie foto

[nggallery id=384]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.