asus

Offline? Offroad

Am fost ieri offline mai ales pentru că am avut parte de o nouă aventură offroad. Una din puținele chestii care îmi plac la fel de mult ca Aventura Parc, offroad-ul e o chestie pe care am descoperit-o acum doi ani și nu mă mai satur. Am avut parte de o nouă porție cu ocazia lansării aplicației de Android a celor de la Auto.ro. V-am scris despre cea pentru iPhone aici. Detalii despre cea pentru Android găsiți la Radu.

offroad

Am mers pînă la Fundata, în zona Rucăr-Bran, apoi ne-am plimbat prin munți cu buggy-uri, ATV-uri și mașini 4×4, împreună cu cei din clubul Puzzle Team. Este a treia experință organizată pentru mine, după două plimbări offroad cu Romanian Adventure Team, la Covasna și apoi la Azuga.

E o zonă superbă și aș merge oricând din nou. Din păcate, se continuă defrișarea și sunt tot mai multe culmi „chelite”. Aici n-am văzut deloc eforturi de a replanta puieți, măcar. Nimic, doar camioane și căruțe pline de bușteni. Copaci tineri…

(!) Oferta speciala pentru telefoanele Huawei din oferta eMAG ->>

Am făcut și un concurs inedit, jaloane cu buggy-ul , legați la ochi. Ca de obicei, am condus prea defensiv, am scos un timp imens 🙂

Am fost în total vreo 20 de bloggeri, printre care Andra, Matilda, Radu, Ivo, Haotik, Sorin sau Tunaru.

 

Galerie foto

[nggallery id=384]


3 comentarii
 1. 1
  Tudor says:

  Hmm, sunt inebunit dupa masiniile 4×4, insa ceva ce ma impresionat destul de mult sunt acele masini ce se deplaseaza pe principiul pernei de aer.

 2. 2
  Bazilide says:

  Eu ma tot uit de ceva vreme dupa un Suzuki Samurai, am gasit cateva in stare buna, pregatite pentru off road, pe la 4-5.000 EUR. Au motoare mici pe benzina deci taxe mici, asigurari mici.

 3. 3

  Cred ca este unul din cele mai bune modele pentru urcat – fără să te bagi la zone prea periculoase.

Spune-ti parerea!

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *