A ajuns la test Oppo Reno5 Lite. L-am scos azi din cutie și am comentat despre el. O să intre la teste și revin cu un review complet.

Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul acestuia funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video.

Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.

ads

Temporar a fost la ofertă cu Oppo Band

Smartphone-ul a fost livrat temporar (doar pentru achizițiile din perioada de precomandă) împreună cu noul Oppo Band care prezintă funcția de monitorizare continuă a nivelului de oxigen prin măsurarea saturației de oxigen din sânge (SpO2) pe parcursul somnului. De asemenea, Oppo Band oferă 12 moduri de antrenament, dar și alte funcții importante, necesare unui stil de viață activ.

Oppo Band are un design modern, minimalist, având ecranul full-color AMOLED de 1,1 inch. Poate funcționa ca o extensie a smartphone-ului. Utilizatorii pot primi notificări cu privire la apeluri și mesaje, pot controla volumul sunetului și nu în ultimul rând, aceștia își pot localiza smartphone-ul cu ajutorul brățării.

Oppo Band încorporează o baterie de 100mAh, care poate fi încărcată complet în doar o oră și 30 de minute. De asemenea, Oppo Band utilizează un precesor de înaltă performanță și putere redusă.