Cele mai noi smartphone-uri Oppo, respectiv Reno 5 5G și Reno 5 Lite, sunt disponibile pentru precomandă de mâine și în România. În perioada 26 martie – 9 aprilie, cei care comandă Oppo Reno 5 5G primesc gratuit Oppo Watch de 46mm cadou, iar cei care se orientează către Reno5 Lite primesc un Oppo Band gratuit.

Despre Oppo Reno 5 5G

Noile smartphone-uri din seria Reno5 oferă un design inedit, camere foto/video ok, dotări bune la un preț relativ echilirat. Reno 5 5G are tehnologia de încărcare rapidă SuperVOOC 2.0 de 65W, suport 5G, ecran AMOLED, cu rată de refresh de 90Hz, toate dispuse într-o carcasă ușoară și subțire. Reno5 5G este conceput pentru a fi smartphone-ul cu ajutorul căruia utilizatorii pot începe să își filmeze toate momentele importante din viață.

Prin sistemul video FDF Portrait (Full Dimension Fusion), utilizatorii smartphone-ului Reno5 5G pot personaliza setările AI Highlight Video în funcție de propriile nevoi. Astfel, aceasta este prima funcție din industrie care reușește să detecteze automat lumina și să îmbunătățească calitățile video în consecință, prin aplicarea algoritmilor de top Oppo Ultra Night Video și Live HDR.

În plus, Reno5 5G introduce o serie de caracteristici video cu ajutorul cărora utilizatorii pot crea conținut mai creativ. Noua funcție Dual-View Video permite filmarea simultană cu camera principală si cea frontală. Această funcție de înregistrare oferă o perspectivă dublă a imaginilor filmate – perfectă pentru creatorii de conținut care își doresc să filmeze ambele cadre și să fie parte din acțiune pe parcursul acestora.

De asemenea, Reno5 5G încorporează funcțiile video iconice, precum Oppo Ultra Steady Video 3.0 – tehnologia exclusivă de stabilizare care permite utilizatorilor să realizeze videoclipuri stabile, de înaltă calitate. În ceea ce privește performanțele foto, Reno5 5G prezintă de asemenea o îmbunătățire semnificativă datorită Oppo Image-clear Engine. Această optimizare la nivel de sistem permite utilizatorilor să fotografieze clar subiectul în mișcare sau să surpindă rapid momentele de neuitat atunci când este cazul. Deși încorporează cele mai avansate tehnologii într-o carcasă, Reno5 5G rămâne un smartphone extrem de subțire și comod. Cu o greutate de 172g și doar 7.9 mm grosime, smartphone-ul Reno5 5G valorifică la maximum marginile ramei display-ului reducând marginea inferioară cu 28% comparativ cu Reno4, la doar 3.98mm. Cu ajutorul display-ului edge-to-edge experiența de vizionare este una mai imersivă. De asemenea, noul Reno5 5G are un raport screen-to-body de 91.7%, comparativ cu doar 90.7% al smartphone-ului Reno4. Mai mult, senzorul de amprentă este integrat sub display, oferind o deblocare instantă, păstrând în același timp securitatea datelor.

Oferta Oppo Reno 5 5G

Pentru achizițiile din perioada de precomandă, Reno5 5G va veni la pachet cu Oppo Watch în varianta de 46mm, cadou. Oppo Watch este accesoriul ideal care, cu ajutorul unei multitudini de aplicații și servicii oferite de Google, poate face ca trecerea de la viața profesională la cea personală să fie cât se poate de lină și fără probleme.

Oppo Watch vine echipat cu sistemul de operare Wear OS dezvoltat de GoogleTM. Funcțiile permanente de măsurare a ritmului cardiac și de monitorizare a somnului înregistrează o gamă variată de informații privind sănătatea, iar funcția prin care utilizatorii se pot antrena 5 minute zilnic cu ajutorul smartwatch-ului transformă smartwatch-ul Oppo în cel mai potrivit partener de antrenament.

Despre Oppo Reno 5 Lite

Un alt model al seriei este si Reno5 Lite, un smartphone extrem de competitiv care oferă multiple opțiuni creatorilor de conținut, fiind totodată succesorul popularului model Oppo Reno4 Lite.

Cu un sistem de camere principale de 48MP și cameră frontală de 32MP, Reno5 Lite moștenește de la predecesorul acestuia funcțiile video portrait, precum AI Color Portrait Video, Monochrome Video, AI Night Flare Portrait Video etc, utilizatorii bucurându-se în același timp de noile funcții ale seriei Reno5 precum Dual-View Video.

Reno5 Lite este echipat cu tehnologia de încărcare rapidă VOOC 4.0 de 30W și o baterie de 4310mAh. Astfel, cu o încărcare de doar 5 minute, utilizatorii pot urmări aproximativ 3 ore de conținut pe Youtube.

Oferta Oppo Reno 5 Lite

Smartphone-ul va fi livrat (doar pentru achizițiile din perioada de precomandă) împreună cu noul Oppo Band care prezintă funcția de monitorizare continuă a nivelului de oxigen prin măsurarea saturației de oxigen din sânge (SpO2) pe parcursul somnului. De asemenea, Oppo Band oferă 12 moduri de antrenament, dar și alte funcții importante, necesare unui stil de viață activ.

Oppo Band reprezintă o reimaginare a design-ului contemporan Oppo, principalul exponent al esteticii moderne și minimaliste fiind ecranul full-color AMOLED de 1,1 inci.
De asemenea, Oppo Band poate funcționa ca o extensie a smartphone-ului. Utilizatorii pot primi notificări cu privire la apeluri și mesaje, pot controla volumul sunetului și nu în ultimul rând, aceștia își pot localiza smartphone-ul cu ajutorul brățării.

Oppo Band încorporează o baterie de 100mAh, care poate fi încărcată complet în doar o oră și 30 de minute. De asemenea, Oppo Band utilizează un precesor de înaltă performanță și putere redusă.