Când cauți online piese auto ieftine și ai rămas în pană de idei te ajut eu cu o aplicație care face acest lucru direct pe telefonul tău mobil. Recent am testat aplicația AUTODOC, care aduce pe smartpone oferte la 2,5 milioane de piese auto. Poți găsi acolo piese pentru 64 de mărci auto și 1210 modele diferite.

AUTODOC este o companie europeană care vinde piese auto online și este prezentă în 26 de țări la ora actuală, recent și-au lansat și site-ul din România. Sunt un mare furnizor de piese auto de calitate disponibile la preț bun. Scopul lor este să ajute clienții să aibă mașina în cea mai bună formă și stare de funcționare.

După cum puteți vedea în galeria foto, am descărcat aplicația AUTODOC din Google Play și am căutat diverse piese pentru mașina mea. Mi-am dat seama că pot cumpăra rapid online, fără bătăi de cap, diverse elemente precum lamelele de la ștergătoare, becuri și oglinzi, diverse
consumabile precum filtre, ulei și altele, dar de asemenea anvelope sau alte lucruri. Având un cont dedicat acolo puteți avea mereu liste cu produsele favorite, puteți relua anumite cumpărături atunci când este nevoie. Mai multe informații pot fi găsite pe site-ul web autodoc24.ro.

În contul personal găsiți un jurnal de bord unde puteți înregistra și analiza informații despre lucrările de reparație asupra vehiculului: data, piesele auto înlocuite, precum și atelierele auto unde ați realizat lucrările. Deasemenea, puteți nota aici semnele de defecțiune observate, când au apărut și posibilele cauze. Aceste informații vă vor fi utile la următoarea întreținere auto. Aflați mai multe despre AUTODOC club.

Intervalele de înlocuire a uleiului, marca, tipul, gradul de viscozitate, prețul și calitatea – specificați toate aceste detalii în contul personal și vă vom anunța când se apropie momentul următoarei înlocuiri. Urmăriți și analizați indicii consumului de ulei, astfel veți putea reacționa la timp dacă încep să crească. În acesf el veți preveni defectarea motorului sau uzarea lui prematură.
Specificați kilometrajul mașinii, iar specialiștii AUTODOC vă vor oferi recomandări și vă vor întocmi un grafic de înlocuire a pieselor auto și consumabilelor pentru mașina. Actualizați informațiile despre kilometrii parcurși cât mai frecvent posibil pentru a primi notificări referitoare la următoarea întreținere.

Notați kilometrajul și consumul de combustibil, urmăriți comportamentul mașinii la drum, lăsați comentarii despre calitatea combustibilului de la diferite stații de alimentare. În acest fel veți putea economisi o sumă considerabilă de bani și veți extinde durata de viață a vehiculului.

Puteți păstra poze și pagini scanate cu documentele și asigurarea vehiculului, precum și notițe în contul personal – toate informțiile importante trebuie să fie într-un singur loc. Adăugați fișiere PDF și tutoriale video sau discuții de pe forum la Favorite pentru a avea mereu la îndemână cele mai interesante și utile materiale.

Faceți clic pe link pentru a beneficia de o reducere de 2% ->>