În prima zi de MWC am bătut cam toate standurile și am făcut poze și filme cu terminalele noi, care vor ajunge oficial în România mai târziu. Am făcut și niște poze generale, expoziția e interesantă și au fost niște momente speciale care merită văzute. Vreau să notez și câteva idei mai jos. Pozele sunt de ordin general, am făcut o galerie foto la final.

MWC 2012

La ora asta mi-au rămas în cap câteva terminale, smartphone și tablete, care merită reținute pentru viitor. Vor fi terminalele de succes din 2012 mai mult ca sigur.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

– LG Optimus VU – are un ecran incredibil, chiar dacă e mare. Este foarte clar și chiar aș vrea să citesc și să urmăresc blogurile favorite pe un astfel de display.

– Sony Xperia S, mi-a plăcut tare mult și este chiar foarte ușor, dar cu un ecran excelent. Cred că va avea succes.

– Huawei Ascend D1 este un terminal smartphone complet, puternic, mai mult ca sigur va avea preț decent.

– ZTE are câteva modele interesante, am cel puțin unul de același nivel.

– Motorola nu a adus niciun telefon intereasant la MWC. Ba chiar avea un telefon mobil clasic cu clapetă expus la stand.

– Nokia Lumia 900 sau 610 și Nokia 808 nu au ceva special, în ciuda tehnologiei, nu sunt impresionante. 900 mi s-a părut foarte gros, iar Nokia 808 este un smartphone tipic Nokia, în aceeași linie clasică.

– Nu am ajuns azi la HTC. Sper să o fac mâine.

– Asus are un smarphone excelent, Padfone, care vine cu tabletă și tasatură Qwerty – la fel ca Transformer. Dincolo de bundle, terminalul inteligent mi-a plăcut foarte tare, arată bine, are dotări foarte bune.

– Galaxy Note 10.1 este acum o tabletă cu stylus, la fel ca smartphone-ul Galaxy Note. Nu e rea, doar că ea concurează acum cu Galaxu Tab 2 10.1 și nu știu ce aș alege între cele două modele.

Promit că revin cu detalii despre fiecare produs.

Galerie foto

[nggallery id=310]

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.