Am văzut noul LG G6 după evenimentul de lansare oficială de la Barcelona, în februarie. Atunci, scriam că este probabil “cel mai bine realizat smartphone lansat la Mobile World Congress 2017 și de asemenea prinre cele mai performante modele de top”.

LG G6 - primele impresii
LG G6 – primele impresii

Mai scriam atunci:

Simpla atingere te convinge că telefonul este mai mult decât un gadget, este un dispozitiv premium, construit solid, comod de ținut și stă perfect în mână, nu alunecă.

Acum a ajuns la review și vă spun că este un telefon excepțional, peste medie. Cred că este o alternativă bună pentru cei care nu vor iPhone sau Galaxy S, ci un flagship diferit.

Îmi mențin toate afirmațiile făcute la Barcelona și vă spun că este un telefon foarte bine făcut. Compact și plăcut de ținut în mână, fără să fie subțire și sensibil ca S8. Este deosebit de performant, dar nu ține pasul la hardware cu liderii industriei. Totuși, impactul asupra performanței nu este atât de mare. Snapdragon 821 este foarte aproape de performanțele lui 835, nu este prea tare în urmă. Există diferențe, dar nu majore. Sigur, una dintre probleme va rămâne prețul LG G6. Sper să vină la reducere sau la vreo ofertă specială în curând. Știu că la Orange îl puteți lua împreună cu un telefon gratuit, LG K8.

Camera foto mi-a plăcut peste măsură și cred că este una dintre cele mai bune de pe piață la ora actuală, cele două lentile permit realizarea unor imagini interesante, s-au dovedit folositoare în utilizarea de zi cu zi. Camera foto pentru selfie este și ea deosebită. De asemenea, interfața LG este mai simplă, arată mai bine decât la multe alte terminale și nu te dor ochii după ce o folosești.

Am pus toate aceste gânduri într-un clip video:Dacă aveți întrebări sau nelămuriri legate de LG G6, sunt aici și vă răspund la orice întrebare. Sau, pe Facebook dacă e. Sau pe e-mail, adresa de la Contact. Cum vi se pare mai interesant.