Am pentru pasionații de jocuri video un cod de reducere pentru laptopuri de gaming. Toate detaliile sunt aici, iar reducerile sunt de 25%, ceea ce mi se pare destul de mult ținând cont ce prețuri au dispozitivele.

Omen by HP

Campania se derulează în perioada 16-25 august, iar reducerea se aplică la prețul afișat pe site (chiar dacă acesta este deja la reducere). Prețul redus va apărea dupa aplicarea codului. Promoția se desfășoară exclusiv online pe site-ul Altex.

Vă dau un exemplu random, un laptop de gaming Omen by HP 15-dc0018nq cu procesor Intel Core i5-8300H pana la 4GHz, ecran 15.6″ Full HD, 8GB RAM, 1TB, NVIDIA GeForce GTX 1050 Ti 4GB, fără Windows, costă vreo 4500 de lei, este deja redus la 4.100 de lei și cu discount de 25% costă 3.075 de lei, mi se pare un preț mai mult decât decent pentru ce oferă.

Repet, toate detaliile sunt aici și găsiți acolo de asemenea cum se aplică acel cod.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!