Am testat Niceboy Raze 3 Titan, o boxă portabilă rezistentă care are o putere de 50W. Este un dispozitiv fiabil și bine realizat, cu un sunet de calitate bună. În același timp rezistă destul de bine la tăvăleală și la apă sau praf. E bine că poți reuni mai multe boxe similare pentru o audiție stereo.Pro și contra Niceboy Raze 3 Titan

Avantaje:

  • sunet de calitate;
  • portabilitate și rezistență;
  • baterie care ține 15 ore;
  • radio FM integrat;
  • se poate combina cu alte boxe pentru audiție stereo;

Dezavantaje:

  • nu are o aplicație mobilă dedicată;

Detalii tehnice Niceboy Raze 3 Titan

Sunet: 2x difuzoare, 1 microfon
Rezistență: IP67
Radio FM: Integrat
Bluetooth: v 5.0
Funcții: handsfree, USB-C, reverse charging, pairing stereo
Stocare: carduri microSD, USB flash drive
Dimensiuni: 220 x 90 x 95 mm
Greutate: 0.980 kg
Autonomie: 50Wh , 15 ore
Preț: 399 lei

Dă nota ta înainte de a merge mai departe:

Acordă nota ta:
[Total: 4 Media: 4.8]

De ce o boxă portabilă?

În ultimii ani, boxele cu Bluetooth au devenit foarte populare. Ele rezolvă multe probleme: permit pasionaților de muzică să asculte piesele favorite oriunde s-ar afla. În aer liber, pe bicicletă, în parc, în mașină. Când aveam mașina veche fără MP3 player, foloseam o boxă portabilă puternică pentru a asculta muzica în mașină.

Este de asemenea perfectă pentru cei care călătoresc cu cortul sau fac drumeții și vor să asculte muzică în mijlocul naturii. În vacanță, pe marginea piscinei, în zonele de plajă unde este liber sau alte locații similare.

Este chiar foarte bine că boxa este foarte puternică, iar în același timp este protejată la apă și praf. Astfel puteți să stați liniștiți că nu se va întâmpla nimic. Și are și funcție de baterie, dacă rămâneți fără energie la telefon, se poate încărca de la boxă.

Despre Niceboy RAZE 3 Titan

Modelul Niceboy RAZE 3 Titan impresionează în principal prin performanță: puterea de 50 W fără să fie prea masivă și grea. Având dimensiuni portabile compacte este perfectă de luat pe drum. Boxa oferă un sunet de calitate, care nu distorsionează muzica. Datorită puterii sale uimitoare de 50 W, acest difuzor este perfect pentru a anima o petrecere. De asemenea, vă puteți crea un adevărat studio conectând fără fir alte boxe wireless suplimentare. Funcția MaxxBass este activată cu un singur buton.

Așa cum este spuneam, Niceboy RAZE 3 Titan poate face față și condițiilor dure. Vă puteți baza pe certificarea de rezistență IP67, care oferă protecție împotriva ploii și a prafului sau nisipului. Vă puteți bucura de muzică timp de până la 15 ore cu o singură încărcare. Ține atât dacă nu doriți să utilizați o altă funcție esențială, și anume power bank, care desigur consumă o parte din energie.

Un smartphone conectat devine automat sursa de muzică prin Bluetooth, dar există în plus și un slot pentru card microSD. Pe portul USB-C se poate conecta și un drive extern. Mai mult, are și o antenă integrată pentru recepția radio FM și intrare AUX.

Despre Niceboy

Produsele marca Niceboy au fost lansate pentru prima dată pe piața europeană în 2016. De atunci, marca s-a impus cu succes atât pe piețele externe, cât și pe cele locale. În prezent, produsele Niceboy sunt vândute în opt țări europene, iar marca este lider de piață pentru vânzări în categoriile selectate.

Niceboy nu și-a câștigat reputația doar datorită designului său modern al produsului, ci în primul rând datorită capacităților sale de procesare de calitate și prețurilor accesibile.

Portofoliul de produse Niceboy include o selecție largă în domeniul electronicelor de larg consum: camere de acțiune, camere de bord, căști, difuzoare portabile, benzi de fitness și accesorii. Cea mai recentă mișcare a mărcii Niceboy a fost intrarea pe piață cu o linie cuprinzătoare de echipamente de gaming care a devenit imediat best-seller.

Concluzii

Niceboy Raze 3 Titan este o boxă portabilă rezistentă care are o putere de 50W. Este un dispozitiv fiabil și bine realizat, cu un sunet de calitate bună. În același timp rezistă destul de bine la tăvăleală și la apă sau praf.

Galerie foto