N-am mai avut de mult chef să scriu despre România și despre români – de ce nu reușim să trecem peste problemele trecutului și să mergem mai departe, să evoluăm. Una dintre chestiile majore pe care le resimt zilnic este această monstruoasă stupiditate: “EU știu mai bine!”. Mă lovesc de asta oriunde.  Unui coleg îi spune doctorul să nu ia un medicament, el îl ia, pentru că știe el mai bine. Niște cunoscuți pleacă în Grecia, le spun pe unde să meargă, să fie feriți de probleme, ei știu mai bine. Deși n-au mai ieșit din țară.

Acum chiar mă revoltă atitudinea de pe blog. Scriu despre produse pe care le țin în mână, totuși, vine un troll care “știe el mai bine” deși a văzut produsele doar în poze.

Chestia asta merge de la politică, la social, la business – chiar și în online este la fel. Degeaba îi spui unui om cum merg treburile, ce să facă, pentru că ai experiență și știi – el le știe mai bine. Oricâte lucruri interesante ai scrie, el are părerea lui și gata.  Și de-asta suntem unde suntem.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Traian Băsescu știe întotdeauna mai bine cum se rezolvă problemele – în justiție, în diplomație, în construcții sau în domeniul comercianților de carne.

De-aia nu merge nimic în țara asta! Pentru că toată lumea știe mai bine decât cei care lucrează în domeniu.

Update: și ca să nu mai muriți de ciudă că nu aveți ocazia să testați gadgeturile pe care le primim noi la teste, merită să citiți postul ăsta >>.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.