Din pacate, faptul ca RCS & RDS mi-a taiat cablul aiurea m-a impiedicat sa vad tocmai emisiunea lui Anthony Bourdain pe Discovery Travel despre Romania. Dar din tot ceea cea am citit pe net chiar nu inteleg de ce se ataca lumea. Exact asta e Romania noastra: mizerie, salbaticie, saracie, servicii proaste. Ce vroiati sa faca, sa dea imagini de la Hilton? Sa poleiasca tara noastra? Pentru ce, sa va satisfaca voua orgoliul?

Oameni buni sa fim seriosi, nu avem o industrie a turismului, nu avem drumuri, nu avem oameni pregatiti sa ii primeasca pe americani si sa le prezinte pe intelesul lor ceva interesant. Sigur, Bourdain nici nu s-a straduit prea tare. Nu a avut ghid, ok. Dar chiar si cu documentarea serioasa si cu ghid care sa cunoasca – un restaurant cu bucatar adevarat si nu cu o tanti de la cantina – tot nu ieseam mai bine. Si daca iesea o emisiune pozitiva, dar falsa, ce castigam noi?

Sunt unul dintre fanii lui Bourdain si am sa ma uit in continuare la emisiuni, cand merge cablul RCS & RDS. Cu mentiunea ca niciodata nu o sa imi formez opinia despre o tara tinand cont de o emisiune TV. Chiar si de emisiunea lui Anthony Bourdain.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.