Foarte misto la Mobile World Congress, doar ca nu am ajuns inca deloc acolo. Am pierdut vremea prin Barcelona, in port, si ne-am trezit in mijlocul unor batai cu scutieri (poze si filme in exclusivitate cu alta ocazie). Cica soferii de autobuz faceau un miting pentru ca sa ceara inca 2 zile libere / an. Foarte tare, mai ales cand alergau doi politisti spre mine, dar de fapt aveau treaba cu altcineva.

Am fost in Porto Olimpico, la restaurantul pescaresc La Barca de Salamanca, sau asa ceva, sper ca mai tin bine minte. Imediat, seful de sala si ospatarii au venit sa ne ofere crabi, creveti si pesti, care inca mai miscau. Pacat ca astia erua 75 de euro kilogramul, asa ca am luat altceva. Oricum, am mincat fructe de mare si pesti la gratar cu o salata verde cam indoielnica. Dupa ce am mincat, ospatarul ne-a adus o sticluta “din partea casei”. Era lichior de cafea. Dupa cateva randuri, a mai adus una. De data asta era un fel de palinca. Tot din partea casei. Probabil unii clienti nu mai pleaca niciodata de la acest restaurant. In orice caz nu de buna voie.

Dupa ce am alergat cu jandarmii, am mincat din nou un platou cu fructe de mare. Cu bere. Doar ca spaniolii servesc berea la halbe de 1 litru,  cum mi se pare si normal.